Bruidsaccessoires Dordrecht - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidsaccessoires

Bruidsaccessoires Dordrecht

Ook voor bruidsaccessoires van het merk Abrazi, Poirier, Paradox London, en Achberger kunt u terecht bij Bruidsboutique La Romance.
Bruidsboutique La Romance, gelegen in het dorpje Bleskensgraaf, is dé winkel voor prachtige bruidsmode in de Alblasserwaard.


Abrazi
De schitterende handgemaakte sieraden van Abrazi worden met de grootste zorg in Nederland ontworpen en vervaardigd.
In 2003 is Abrazi van start gegaan met het maken van bruidssieraden en hebben ze zich weten te onderscheiden door hun verfijning en variatie.
De naam Abrazi is afgeleid van het Italiaanse woord “Abbraccio” en het Spaanse “Abrazo”, wat beide omhelzing betekent.
Abrazi maakt uitsluitend gebruik van Swarovski kristallen, strass, parels en Rhodium onderdelen. De keuze voor Rhodium is gemaakt omdat deze metaalsoort het dichtst staat bij Platinum. Rhodium is bestand tegen oxidatie en is niet gevoelig voor atmosferische invloeden, dit in tegenstelling tot zilver. Rhodium valt onder de noemer “zilverkleurig”, maar heeft qua kleur dezelfde lichte uitstraling als witgoud. Deze hoogwaardige materialen worden gebruikt om zo de uitstraling en duurzaamheid van de sieraden te kunnen waarborgen. Abrazi levert haar sieraden wereldwijd aan de beste bruidsmodespeciaalzaken en staat voor topkwaliteit.
Van subtiele gracieuze parels tot aan fonkelende grote strass kristallen: de enorme diversiteit biedt elke bruid de juiste stijl.

bruidsaccessoiresbruidsaccessoires

Poirier
Poirier is dé specialist op gebied van bruidslingerie en bruidsaccessoires.
Vanaf 1990 focust Poirier zich volledig op haar missie; De bruid zo mooi mogelijk maken! Poirier neemt deze missie behoorlijk serieus. Ze hebben een zeer uitgebreide lijn aan lingerie, want elk lichaam is anders en heeft andere behoeften.  De lingerie collectie van Poirier bevat in ieder geval alles wat vrouwen nodig hebben om hun lichaam optimaal uit te laten komen. De lingerie wordt gemaakt van zachte en delicate stoffen die aanvoelen als een tweede huid.
Naast de bruidslingerie biedt Poirier veel variatie aan in bruidsaccessoires. Ze hebben prachtige sluiers, haaraccessoires, bridal Nightwear, handschoenen, ringkussens, kousenbanden en nog veel meer..
Met deze enorme collectie aan bruidsaccessoires kun je jouw look volledig perfectioneren. 

 
Copyright 2018. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu