bruidsjapon - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords


Bruidsjapon

De ideale bruidsjapon vind je in het zeer ruime en veelzijdige assortiment van Bruidsboutique La Romance. Onze Bruidsboutique is gelegen in Bleskensgraaf nabij Papendrecht, Gorinchem, Rotterdam. Hier vind je vele verschillende bruidsjurken in vele verschillende stijlen, modellen, kleuren en maten. Je kunt hier kiezen voor een bruidsjapon van bijvoorbeeld Venus Bridal, Creations of Leijten, Brinkman en Lisa Donetti.


Onze collectie

Bij Bruidsboutique La Romance vind je niet alleen de ideale bruidsjapon, maar ook alles op het gebied van accessoires. Denk hierbij aan bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie, bruidssluiers en haaraccessoires. Bovendien vind je bij Bruidsboutique La Romance ook gala-en avondkleding en een uitgebreide grote maten collectie. Wil je graag een bruidsjapon uit onze collectie passen? Dan ben je van harte welkom in onze zaak aan de Kerkstraat 29 te Bleskensgraaf!


Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Bruidsboutique La Romance? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0184-693446. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@la-romance.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. 
Copyright 2016. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu