Bruidsschoenen Rotterdam - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords

Bruidsschoenen Rotterdam

Op zoek naar bruidsschoenen in de omgeving van Rotterdam? De collectie van Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf biedt de bruid een uitgebreide keuze uit prachtige schoenen.


Het perfecte plaatje

La Romance is de boetiek voor en bruidsaccessoires in omgeving Sliedrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Rotterdam en Spijkenisse. Ook voor schitterende bruidssluiers van het merk Poirier kunt u bij ons terecht.
Met onze andere accessoires, zoals bruidslingerie en bruidssieraden, maakt u het plaatje helemaal compleet.

Op onze website vindt u een greep uit ons aanbod van bruidsschoenen. Laat u ook inspireren door onze verschillende modellen, zoals de ‘pink paradox london’ collectie.
Komt u ook gerust eens langs in La Romance, om onze complete collectie te bekijken en te passen. Ontdek zelf wat er bij u past; deze schoenen zijn er in diverse stijlen en je hebt de keuze uit verschillende hak hoogtes.


contact
U vindt onze Bruidsboutique in Bleskensgraaf aan de Kerkstraat 29. Wilt u graag een afspraak maken of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken via onze e-mail info@la-romance.nl en via onze telefoonnummers: 0184-693446 en 06-12560750.


Bruidsschoen Magnolia Pink Paradox London
Bruidsschoen Cupcake Pink Paradox London Bruidsboutique La Romance
 
Copyright 2018. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu