Trouwjurken Schiedam - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Trouwjurken

Trouwjurken in de omgeving van Schiedam


Onze collectie

"Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf heeft dé jurk waarnaar jij op zoek bent. Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Het is er allemaal. Ook als je een iets gekledere japon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm. Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende accessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren >. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox >. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige winkel."
Bruidsboutique La Romance is gelegen in de landelijke omgeving van Bleskensgraaf. Bent u op zoek naar trouwjurken in de buurt van Schiedam komt u dan gerust eens langs bij La Romance. Bij La Romance vindt de bruid een uniek aanbod van prachtige trouwjurken, bruidssluiers >, bruidssieraden > en andere bruidsaccessoires >


Een greep uit onze merken:Bovendien bevat onze collectie trouwjurken tevens grote maten, en heeft u de keuze uit meerdere stoffen en tinten.

Meer informatie
Bekijk zelf op uw gemak online een greep uit onze prachtige collectie bruidsjaponnen en accessoires. U bent eveneens van harte welkom in onze winkel La Romance en wie weet vindt u hier uw ideale trouwjurk. La Romance is gevestigd aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf.Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dit via:

Telefoonnummer:    0184-693446
E-mailadres:            info@la-romance.nl > 

 
Copyright 2018. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu