','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Abrazi bruidsaccessoires - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Abrazi

Abrazi bruidsaccessoires


Handgemaakte sieraden

De schitterende handgemaakte sieraden van Abrazi worden met de grootste zorg in Nederland ontworpen en vervaardigd. In 2003 is Abrazi van start gegaan met het maken van bruidssieraden en hebben ze zich weten te onderscheiden door hun verfijning en variatie.

“Abbraccio”

De naam Abrazi is afgeleid van het Italiaanse woord “Abbraccio” en het Spaanse “Abrazo”, wat beide omhelzing betekent. Abrazi maakt uitsluitend gebruik van Swarovski kristallen, strass, parels en Rhodium onderdelen. De keuze voor Rhodium is gemaakt omdat deze metaalsoort het dichtst staat bij Platinum.
''Rhodium is bestand tegen oxidatie en is niet gevoelig voor atmosferische invloeden, dit in tegenstelling tot zilver. Rhodium valt onder de noemer “zilverkleurig”, maar heeft qua kleur dezelfde lichte uitstraling als witgoud. Deze hoogwaardige materialen worden gebruikt om zo de uitstraling en duurzaamheid van de sieraden te kunnen waarborgen.''

Dit merk staat voor topkwaliteit

Abrazi levert haar sieraden wereldwijd aan de beste bruidsmodespeciaalzaken en staat voor topkwaliteit. Van subtiele gracieuze parels tot aan fonkelende grote strass kristallen: de enorme diversiteit biedt elke bruid de juiste stijl.

bruidsaccessoires


Laat je verrassen

Laat je verrassen en inspireren door het team van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht. Heb je één of meerdere bruidsaccessoires gezien? kom dan gewoon even langs in onze bruidswinkel.
Openingstijden

Maandag                                   Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                   10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                       9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

 
abrazi bruidsaccessoires papendrecht, abrazi bruidsaccessoires sliedrecht, abrazi bruidsaccessoires spijkenisse, abrazi bruidsaccessoires gorinchem, abrazi bruidsaccessoires zwijndrecht, abrazi bruidsaccessoires hendrik ido ambacht, abrazi bruidsaccessoires ridderkerk, abrazi bruidsaccessoires leerdam, abrazi bruidsaccessoires schoonhoven, abrazi bruidsaccessoires alblasserdam
 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu