Bohemian chic bruidsmode Dordrecht - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud

Bohemian Chic bruidsmode Dordrecht

Ben je op zoek naar een prachtige bohemian trouwjurk in de omgeving van Dordrecht? Bruidsboutique La Romance heeft het allemaal!

Een bohemian bruidsjurk past heel erg mooi bij een buitenbruiloft. Denk aan bos, tuin, of strand. Met een bohemian bruidsjapon huppel je gezellig door het zand of over een bospad.


Bohemian jurken van kant

Bohemian bruidsjurken gemaakt met fijn kant zijn zo gaaf. Zeker als je kant hebt waar de huid doorheen schijnt geeft dat een extra mooi effect.

Dit jaar zien we veel bruidsjurken met lange mouwen bij de ontwerpers. Het is ons opgevallen dat de mouwen echte ''pieces of art'' zijn. Strak en vooral veel kant, of wijduitlopend met klokmouwen.
Gekleurde bruidsjurken

Als je niet in het ivoor wilt trouwen is een bohemian jurk geweldig. Denk bijvoorbeeld aan poederroze, nude of champagne tint. De combinatie met ivoor of cremekleurig kant maakt het wel echt een bruidsjurk.

Meer informatie

Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bohemian chic bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze bruidswinkel vlakbij Dordrecht.

Wij tonen u graag onze volledige collectie met trouwjurken en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen. Bruidsmode van kwaliteit. Scherpe prijzen. Gratis parkeren. Eigen coupeuse. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750.


Afspraak maken bij Bruidsboutique La Romance

Vrijblijvend een afspraak maken

Leuk dat je aan het orienteren bent voor een mooie trouwjapon. Maak vrijblijvend een pasafspraak bij Bruidsboutique La Romance en wie weet vindt u bij ons jouw droomjurk.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over bohemian trouwjurken, neem contact met ons op!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidszaak? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.

COVID-19 belangrijk om te weten: De gezondheid en de veiligheid van jou en ons staat voorop. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en we zijn zoals altijd (maar nu extra) alert op hygiƫne en nemen daarvoor de juiste maatregelen. KLIK HIER voor meer informatie over Corona en La Romance.
Bohemian chic bruidsmode Dordrecht


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud