','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Bruidslingerie Hillegersberg - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidslingerie

Bruidslingerie Hillegersberg

Je hebt lingerie, je hebt bruidslingerie én je hebt Poirier

Bruidslingerie is geen gewone lingerie maar is speciaal ontworpen om te dragen onder een bruidsjurk. Bruidslingerie accentueert en verfraait de contouren van de bruid en zorgt ervoor dat de bruidsjurk, die op ‘ideale’ maten is ontworpen, volledig tot zijn recht komt.

De keuze van de bruidsjurk begint dan ook bij de juiste lingerie.

Goede bruidslingerie moet voldoen aan een aantal specifieke, technische eigenschappen. Het topmerk Poirier bezit als geen ander deze eigenschappen die ervoor zorgen dat de juiste pasvorm verkregen wordt. De figuurcorrigerende werking maakt de bruid niet alleen mooier maar beperkt tevens de eventuele vermaakkosten van de jurk. Poirier onderscheidt zich hiermee van de meeste andere bruidslingerie en manifesteert zich dan ook al een kwart eeuw wereldwijd.


Belangrijkste eigenschappen van Poirier bruidslingerie


  • Diep decolleté

  • Strapless

  • Lage rug

  • Push-up effect

  • Extra lange full-figure modellen

  • Figuurcorrigerend

Bruidsboutique La Romance

Meer informatie

"Bruidsboutique La Romance heeft dé goedkope bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent. Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Het is er allemaal. Ook als je een iets gekledere bruidsjapon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm. Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige bruidswinkel."
Contact

Laat u op deze website van La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om te komen passen in onze bruidsmodezaak in de omgeving van Hillegersberg.

Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en bruidssluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen.

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:        0184-693446

Mobiel:           06-12560750

E-mail:           info@la-romance.nl


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak
 

 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu