Bruidswinkel Zuid Holland - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidswinkel

Bruidswinkel Zuid Holland

Met de gevarieerde collectie trouwjurken in het assortiment, behoort Bruidsboutique La Romance tot de meest exclusieve bruidswinkels in Zuid Holland.


Prachtige trouwjurken
Als u op zoek bent naar een bruidswinkel in de alblasserwaard om uw ideale jurk te vinden, dan mag La Romance zeker niet op uw lijstje ontbreken. Bruidsboutique La Romance, gelegen in Bleskensgraaf, onderscheidt zich van andere bruidswinkels in haar gevarieerde en uiteenlopende collectie van modieuze bruidsjaponnen. De bruid vindt hier zowel klassieke als moderne jurken, in diverse stoffen en tinten, in grote en kleine maten. Bovendien bieden wij mogelijkheden om de bruidsjapon aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo vindt elke bruid de ideale jurk om de dag van haar dromen compleet te maken.


Onze winkel
Kijk verder op deze website en laat u verrassen door de bruidsmode van La Romance. Bekijk ook gerust ons aanbod van diverse bijpassende bruidsaccessoires, zoals sluiers en sieraden.Contact
Natuurlijk bent u ook uitgenodigd in onze Bruidsboutique, om de bruidsmode nog beter te bekijken en zelf aan te passen. U vindt La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@la-romance.nl, en via onze telefoonnummers 0184-693446 en 06-12560750.
 

 
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu