','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Bruidszaak Rotterdam - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidszaak La Romance

Bruidszaak Rotterdam

Met de gevarieerde collectie trouwjurken in het assortiment, behoort Bruidsboutique La Romance tot de meest exclusieve bruidszaken in de omgeving van Rotterdam.

Als u op zoek bent naar een bruidszaak in de alblasserwaard om uw ideale jurk te vinden, dan mag Bruidsboutique La Romance zeker niet op uw lijstje ontbreken. La Romance, gelegen in Bleskensgraaf, onderscheidt zich van andere bruidszaken in haar gevarieerde en uiteenlopende collectie van modieuze bruidsjaponnen. De bruid vindt hier zowel prachtige klassieke als moderne jurken, in diverse stoffen en tinten, in grote en kleine maten. Bovendien bieden wij mogelijkheden om de bruidsjapon aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo vindt elke bruid de ideale jurk om de dag van haar dromen compleet te maken.

Bruidsboutique La Romance heeft dé bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent..

"Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf heeft dé bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent. Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Het is er allemaal. Ook als je een iets gekledere bruidsjapon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm. Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige bruidswinkel in de omgeving van Rotterdam."

Op zoek naar de jurk van je dromen

Je bent gevraagd en nu wil je op zoek naar de jurk van je dromen. Natuurlijk heb je weinig tot geen ervaring met het passen van een bruidsjurk. Misschien ben je wel eens met iemand meegeweest, maar de meeste bruiden zijn nog nooit in een bruidswinkel geweest voordat ze zelf gaan trouwen.

Het is wel raadzaam om van tevoren een afspraak te maken. Omdat we ruim 2 uur met je aan het passen zijn zitten we snel volgeboekt. En we willen natuurlijk alle tijd voor je nemen. Je kunt bellen voor een afspraak of online een afspraak maken.

Prijsklasse bruidsjurken

€ 0 - € 500

€ 500 - € 1.000

€ 1.000 - € 1.500

€ 1.500 - € 2.000+


Onze winkel

Natuurlijk bent u ook uitgenodigd in onze Bruidsmodezaak, om de bruidsmode nog beter te bekijken en zelf aan te passen. U vindt La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@la-romance.nl, en via onze telefoonnummers 0184-693446 en 06-12560750.

Bruidsaccessoires

Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige winkel. Kijk verder op onze website en laat u verrassen door de bruidsmode van La Romance. Bekijk ook gerust ons aanbod van diverse bijpassende bruidsaccessoires.


Contact

Voor de moderne, klassieke en romantische bruid.

In een landelijke omgeving in de provincie Zuid-Holland bevindt zich Bruidsboutique La Romance.

De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke en betaalbare collectie bruidsjaponnen met alle bijbehorende bruidsacessoires. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld.


Klassieke & romantische trouwjurken

We hebben het allemaal. Ook hebben wij in onze bruidsmode winkel een prachtige collectie in grote maten japonnen, bolero's, sluiers, stola's, trouwschoenen, lingerie, en sieraden.

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:    0184-693446

Mobiel:       06-12560750

E-mail:       info@la-romance.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


 
bruidszaak dordrecht, bruidszaak papendrecht, bruidszaak sliedrecht, bruidszaak spijkenisse, bruidszaak gorinchem, bruidszaak zwijndrecht, bruidszaak, bruidszaak rotterdam, bruidszaak leerdam, bruidszaak schoonhoven
 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu