','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Bruidszaken Utrecht - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidszaken

Bruidszaken Utrecht

Komt u uit de provincie Utrecht en bent u op zoek naar een bruidszaak? Met de gevarieerde collectie trouwjurken in het assortiment, behoort Bruidsboutique La Romance tot de meest exclusieve bruidszaken in de provincie Zuid-Holland.

Prachtige trouwjurken

Als u op zoek bent naar een bruidszaak in de alblasserwaard om uw ideale jurk te vinden, dan mag La Romance zeker niet op uw lijstje ontbreken. Bruidsboutique La Romance gelegen in Bleskensgraaf onderscheidt zich van andere bruidszaken in haar gevarieerde en uiteenlopende collectie van modieuze bruidsjaponnen. De bruid vindt hier zowel klassieke als moderne jurken, in diverse stoffen en tinten, in grote en kleine maten. Bovendien bieden wij mogelijkheden om de bruidsjapon aan te passen aan uw persoonlijke wensen. Zo vindt elke bruid de ideale jurk om de dag van haar dromen compleet te maken.

Bruidsjurken in elke maat en stijl

Nieuwe collectie in kant, tule en chiffon. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stijlen: Klassieke trouwjurken, moderne trouwjurken, romantische trouwjurken, trouwjurken met kant of juist een trouwjurk met veel tule. Noem het maar op. Bruidsboutique La Romance heeft het allemaal.


  • Bruidsmode van kwaliteit


  • Passen in ontspannen sfeer


  • Scherpe prijzen


  • Gratis parkeren


  • Eigen coupeuses
Onze winkel

Kijk verder op deze website en laat u verrassen door de bruidsmode van La Romance in de provincie Zuid-holland. Bekijk ook gerust ons aanbod van diverse bijpassende bruidsaccessoires, zoals bruidssluiers en bruidssieraden.


  • Vanaf maat 34, ook grote maten


  • Diverse kleuren en stoffen


  • Bruidsjapon aan te passen aan uw wensen


  • Een ruime keuze aan bruidsaccessoires

Meer informatie

Natuurlijk bent u ook uitgenodigd in onze Bruidsboutique om de bruidsmode nog beter te bekijken en zelf aan te passen. U vindt La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@la-romance.nl, en via onze telefoonnummers 0184-693446 en 06-12560750.


Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!

Contact

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:      0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:         info@la-romance.nl
Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


 

 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu