Ceinturen bruidsmode - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Ceinturen bruidsmode
Ceinturen bruidsmode

Om ervoor te zorgen dat je er oogverblindend uitziet op de mooiste dag van je leven mogen de bruidsaccessoires van Bruidsboutique La Romance niet ontbreken. In het assortiment van La Romance vind je een uitgebreid aanbod van ceinturen, sluiers en bruidslingerie.

Bruidsceinturen in licht roze of ivoor met kant en pareltjes, steentjes of swarovski steentjes om je bruidsjurk te versieren. Met deze bruidsaccessoires maak je de bruidsjapon super modern en helemaal af.

Wilt u meer informatie over onze bruidsceinturen?

Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze pachtige ceinturen te komen bekijken in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsaccessoires in diverse materialen en kleuren.

Ook adviseren wij u graag tijdens het passen. Bruidsmode van kwaliteit. Scherpe prijzen. Gratis parkeren. Eigen coupeuse. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750. U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel La Romance en wie weet vindt u bij ons uw ideale bruidsaccessoires.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.

COVID-19 belangrijk om te weten: De gezondheid en de veiligheid van jou en ons staat voorop. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en we zijn zoals altijd (maar nu extra) alert op hygiƫne en nemen daarvoor de juiste maatregelen. KLIK HIER voor meer informatie over Corona en La Romance.
Ceinturen bruidsmode


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud