','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Creations of Leijten Alblasserdam - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Creations of Leijten


Creations of Leijten Alblasserdam

Creations of Leijten is een Nederlands modebedrijf en bestaat al sinds 1922. Omdat zowel de productie als design in Nederland plaatsvindt, zijn de mogelijkheden oneindig. Zo kun je de halslijn laten aanpassen, model van de rok wijzigen, extra corsages bestellen, kleuren kiezen en noem maar op.

Nog een groot voordeel van Creations of Leijten is dat ze op zeer korte termijn kunnen leveren. Dus mocht je besluiten binnen een maand te gaan trouwen is dit geen probleem. Ook voor de zwangere bruid zijn er aangepaste modellen.
Trends: Een beetje stoer door de kleur stof en opstaande kraagjes, maar ook stijlvol, modern en vrouwelijk!

De Creations of Leijten collectie is een zeer geliefde keuze onder bruiden. In de collectie van Bruidsboutique La Romance vindt u zowel klassieke als moderne modellen van Creations of Leijten.


Stijlvolle bruidsmode
Bruidsboutique La Romance bevindt zich in Bleskensgraaf, een dorpje in Zuid Holland. Onze uitgebreide collectie bruidsjaponnen bevat een ruime keuze aan stijlvolle modellen van Creations of Leijten. De bruidsjapon van uw keuze kan bovendien aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Zo kunt u de dag van uw dromen beleven in de jurk van uw dromen. In onze collectie vindt u eveneens modellen van andere prachtige collecties zoals Venus > en Brinkman >. La Romance levert bruidsjurken van maat 34 tot en met grote maten >, in verschillende materialen en tinten.


Contact
Neemt u gerust eens een kijkje op onze website om een idee te krijgen van ons aanbod van schitterende bruidsjaponnen van Creations of Leijten en andere merken, en onze accessoires zoals schoenen, lingerie en sieraden. We nodigen u ook van harte uit om eens binnen te lopen in onze Bruidsboutique La Romance aan de Kerkstraat 29 te Bleskensgraaf.U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0184-693446, of mobiel 06-12560750. Ook kunt u ons bereiken via ons e-mailadres info@la-romance.nl >.

 

 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu