','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Droomjurk - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords

Droomjurk

Op zoek naar een droomjurk om te stralen op de dag van uw leven? Prachtige droomjurken en bruidsaccessoires.

Vind bij Bruidsboutique La Romance een droomjurk om in te stralen op de dag van uw leven. Onze Bruidsboutique is gelegen in Bleskensgraaf, een dorp in de omgeving van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Gorinchem.

''La Romance in Bleskensgraaf heeft dé bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent..''

"Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf heeft dé bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent. Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Het is er allemaal. Ook als je een iets gekledere bruidsjapon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm. Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige bruidswinkel."

Droombruid

Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van schitterende bruidsjaponnen. Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse droomjurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance. Gecombineerd met een bruidssluier en met prachtige trouwschoenen en bruidssieraden van La Romance is het plaatje helemaal compleet.

Onze bruidswinkel

Kom langs bij La Romance en laat u betoveren door de prachtige droomjurken en  bruidsaccessoires in onze collectie. U vindt ons in het mooie Bleskensgraaf (Kerkstraat 29). Bel of e-mail ons voor een afspraak via 0184-693446, mobiel 06-12560750 en ons e-mailadres info@la-romance.nl, en wie weet vindt u bij La Romance uw droomjurk. U kunt ook altijd contact met ons opnemen als u graag meer informatie wilt. U kunt ook alvast een deel van onze collectie bewonderen op onze website.


 
droomjurk papendrecht, droomjurk sliedrecht, droomjurk spijkenisse, droomjurk gorinchem, droomjurk zwijndrecht, droomjurk, droomjurk ridderkerk, droomjurk, droomjurk schoonhoven, droomjurk dordrecht
 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu