Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Goedkope bruidsjaponnen

Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg

Bruidsboutique La Romance

Komt u uit de omgeving van Hillegersberg en bent u op zoek naar een
goedkope bruidsjapon? kom dan naar Bruidsboutique La romance.

"Bruidsboutique La Romance bruidsmode winkel in de provincie Zuid-Holland heeft dé goedkope bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent. Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Het is er allemaal. Ook als je een iets gekledere bruidsjapon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm. Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige bruidswinkel in de omgeving van Hillegersberg."


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg


Unieke verzameling bruidsjaponnen

Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling VOORDELIGE bruidsjaponnen. Onze collectie bevat zowel KLASSIEKE als TRENDY jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance. Dus gaan jullie in 2020 trouwen dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken.


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg


Service tot aan de grote dag

Wij ontmoeten je graag de eerste keer om te kijken of je trouwjurk er tussen zit. Wij adviseren je zo goed mogelijk en zo ja: Daarna, ongeveer twee maanden voor de grote dag, passen wij af met de coupeuse. Drie weken voor jullie trouwdag kijken we alles na en werken wij nog aan je bruidsjapon daar waar nodig is. En één of twee dagen van tevoren haal je je jurk op. Natuurlijk is hij dan gestreken en wel. Service tot aan de grote dag. Tot ziens!


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg


Prijsklasse bruidsjurken..

€ 0 - € 500
€ 500 - € 1.000
€ 1.000 - € 1.500
€ 1.500 - € 2.000+


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg

Bruidsaccessoires in de omgeving van Hillegersberg

Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige winkel.


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg


Gespecialiseerd in grote maten

Wij zijn mede gespecialiseerd in bruidsjaponnen voor de bruid met een grotere maat. Natuurlijk hebben wij een prachtige collectie trouwjurken in onze winkel, modieus en een heel goede pasvorm.
Bruidsjaponnen met mouwen

Als je een iets gekledere look wil dan kun je kiezen voor een bruidsjurk met een mouwtje. Ook voor de winterbruiden zijn de trouwjurken met mouwen zeer ideaal. Niet alleen is het net een stukje warmer, heet staat ook super classy. In de laatste bruidsmode trends zien we opvallend veel bruidsjurken met een mouw. Lang, driekwart of een kapmouwtje.


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg
Unieke verzameling voordelige trouwjurken

Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van goedkope bruidsjurken. Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance. De bruidsjurken die bij La Romance onder Sample Sale vallen gaan uit de collectie en zijn niet meer na te bestellen. Wil je de prijs of maat weten van één van deze jurken mail (Info@la-romance.nl) of bel ons op 0184-693446.


Bruidsjaponnen met korting

Wanneer je graag iets minder wilt betalen voor je trouwjurk hebben wij altijd aanbiedingen. De korting kan oplopen tot wel 50% en er hangt er maar één van. Zie je jouw droomjurk ertussen maak dan snel een afspraak. De collectie wisselt snel.


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg

Bohemian Chic bruidsjurken

Zoekt u een bohemian Chic trouwjurk? Een bohemian trouwjurk past perfect bij een bohemian chic bruiloftthema! Bekijk nu onze collectie bohemian bruidsjurken.


Goedkope bruidsjaponnen Hillegersberg


bruidsjaponnen sli
edrecht, bruidsjaponnen dordrecht, bruidsjaponnen papendrecht, bruidsjaponnen gorinchem, bruidsjaponnen alblasserdam, bruidsjaponnen rotterdam, bruidsjaponnen schoonhoven, bruidsjaponnen nieuwegein, bruidsjaponnen, bruidsjaponnen vianen
Informatie

Wist je dat er nog veel meer bruidsjaponnen en bruidsaccessoires in onze bruidswinkel te vinden zijn? Bezoek Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf en bekijk de volledige collectie.


Contact

Laat u op deze website van La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om te komen passen in onze bruidsmodezaak. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en bruidssluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen.


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Telefoon:     0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        info@la-romance.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

 

 
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu