Grote maten bruidsjaponnen - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords

Grote maten bruidsjaponnenBruidsmode in alle maten

Bruidsboutique La Romance biedt een ruime keuze aan prachtige bruidsmode; ook voor grote maten kunt u voor bruidsjaponnen bij ons terecht.

Bruidsboutique La Romance is gevestigd in het mooie dorp Bleskensgraaf, in de omgeving van Gorinchem. Zowel de bruid met een kleine als bruiden met grote maten vinden bij La Romance een gevarieerd aanbod aan schitterende bruidsjaponnen.


Onze modieuze collectie is met zorg geselecteerd; bovendien werken we alleen samen met bekende fabrikanten.

Ook de grote maten bruidsjaponnen volgen de laatste bruidsmode en hebben een zeer goede pasvorm. Daarnaast vindt u bij La Romance een breed scala aan bruidsaccessoires zoals schoenen en sieraden, zodat er niks meer hoeft te ontbreken aan het bruidsplaatje.

Bruidsboutique La Romance

Kijk verder op onze website en laat u betoveren door de prachtige trouwjurken en bruidsaccessoires van La Romance. U bent uiteraard ook welkom in onze Bruidsboutique.

Contact

Laat u op deze website van La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om te komen passen in onze bruidsmodezaak.

Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en bruidssluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen.

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:         0184-693446

Mobiel:            06-12560750

E-mail:            info@la-romance.nl
Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


 
Grote maten bruidsjaponnen Dordrecht | Grote maten bruidsjaponnen Sliedrecht | Grote maten bruidsjaponnen Papendrecht | Grote maten bruidsjaponnen Leerdam | Grote maten bruidsjaponnen Hellevoetsluis | Grote maten bruidsjaponnen Rotterdam | Grote maten bruidsjaponnen Ridderkerk | Grote maten bruidsjaponnen Schoonhoven
 
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu