','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Luxe bruidsjurk merken - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords

Luxe bruidsjurk merken


Bruidsboutique La Romance

Vind bij Bruidsboutique La Romance een droomjurk om in te stralen op de dag van uw leven. Onze Bruidsboutique is gelegen in Bleskensgraaf, een dorp in de omgeving van Dordrecht.

Droombruid

Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van schitterende bruidsjaponnen. Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance. Gecombineerd met een sluier van het merk poirier en met prachtige schoenen en sieraden van La Romance is het plaatje helemaal compleet. Ook voor Gala en avondkleding kunt u terecht bij ''La Romance'' in Bleskensgraaf.


Voor de moderne, klassieke en romantische bruid.

In een landelijke omgeving vlakbij Dordrecht bevindt zich Bruidsboutique La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke en betaalbare collectie bruidsjaponnen met alle bijbehorende bruidsacessoires. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld.

Klassieke & romantische trouwjurken

We hebben het allemaal. Ook hebben wij in onze bruidsmode winkel een prachtige collectie in grote maten japonnen, bolero's, sluiers, stola's, trouwschoenen, lingerie, en sieraden.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!

Contact

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:    0184-693446

Mobiel:       06-12560750

E-mail:       info@la-romance.nl
Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


 
luxe bruidsjurk merken papendrecht, luxe bruidsjurk merken sliedrecht, luxe bruidsjurk merken zwijndrecht, luxe bruidsjurk merken hellevoetsluis, luxe bruidsjurk merken dordrecht, luxe bruidsjurk merken spijkenisse, luxe bruidsjurk merken gorinchem, luxe bruidsjurk merken hendrik ido ambacht, luxe bruidsjurk merken ridderkerk, luxe bruidsjurk merken schoonhoven
 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu