Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Trouwschoenen
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Meer geklede bruidsmode Zuid-Holland
Op zoek naar een meer geklede bruidsjapon in de provincie Zuid-Holland? Een mooie collectie meer geklede bruidsjaponnen die we op verrassende wijze kunnen afstylen en aanpassen

Als je een iets gekledere look wil dan kun je kiezen voor een bruidsjurk met een mouwtje. Ook voor de winterbruiden zijn de trouwjurken met mouwen zeer ideaal. Niet alleen is het net een stukje warmer, heet staat ook super classy. In de laatste bruidsmode trends zien we opvallend veel bruidsjurken met een mouw. Lang, driekwart of een kapmouwtje.

Laat je verrassen en inspireren door het team van Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland.


Bruidsjapon met mouwen

Op dit moment hebben wij veel vraag naar bruidsjurken met mouwen. Natuurlijk hebben wij er heel veel ingekocht. En de trend voor het komende jaar is..

Jurken met mouwen, prachtige slepen, off-shoulder en A-lijn trouwjurken. En je trouwjurk net iets anders gewild.. aanpassingen mogelijk naar wens.. door fabrikant en onze coupeuses.. gratis parkeren en passen in ontspannen sfeer.

Meer informatie
Bekijk zelf alvast op uw gemak online een greep uit onze prachtige collectie trouwjurken en bruidsaccessoires. U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel La Romance in de provincie Zuid-Holland en wie weet vindt u hier uw ideale bruidsjurk.

Laat u op deze website van la Romance inspireren door de stijlvolle meer geklede bruidsmode of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze winkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met jurken en sluiers in diverse materialen en kleuren.

Ook adviseren wij u graag tijdens het passen van je trouwjapon. Bruidsmode van kwaliteit. Scherpe prijzen. Gratis parkeren. Eigen coupeuse. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446, of mobiel: 06-12560750.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over meer geklede trouwjurken, neem contact met ons op!
  • Bruidsmode van kwaliteit


  • Passen in ontspannen sfeer


  • Scherpe prijzen


  • Gratis parkeren


  • Eigen coupeuses


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Meer geklede bruidsmode Zuid-Holland


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud