Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Trouwschoenen
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Pink by Paradox London trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox london bruidsschoenen in Nederland.

Pink by Paradox London bruidsschoenen


Ben je op zoek naar de allermooiste Pink by Paradox London bruidsschoenen? De collectie Pink by Paradox London van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht biedt de bruid een uitgebreide keuze uit prachtige bruidsschoenen en andere luxe bruidsaccessoires. Gala of ander feestje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. La Romance beschikt over een ervaren team van medewerkers. In onze bruidszaak kan je eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten. Een sfeervolle bruidswinkel met alle aandacht voor de bruid!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Luxe bruidsschoenen

Wilt u meer informatie over onze Pink by Paradox London bruidsschoenen?

Wij verkopen de allermooiste dames bruidsschoenen. Dames, wij hebben weer een luxe collectie bruidsschoenen in onze bruidswinkel. Of je nu houdt van platte bruidsschoenen, gekleurde bruidsschoen, hoge bruidsschoenen, het merk PINK heeft voor ieder wat wils. Bruidsboutique La Romance voor de moderne, klassieke en romantische bruid. In een landelijke omgeving vlakbij Dordrecht bevindt zich La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' de allermooiste en ook nog betaalbare bruidsschoenen. Onze collectie bruidsschoenen is stijlvol en met zorg samengesteld. Bekijk zelf op uw gemak online een greep uit onze prachtige collectie bruidsschoenen. U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf en wie weet vindt u hier wel uw ideale bruidsaccessoires. Stuur ons een e-mail: info@la-romance.nl of bel gerust op: 0184-693446 - 06-12560750.Bruidsschoenen passen?

Volg je ons ook al op social media?

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over onze bruidsschoenen, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
Pink by Paradox London trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox london bruidsschoenen in de provincie Zuid-Holland.

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud