','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Torselet kopen - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Torselet

Torselet kopen?

Op zoek naar betaalbare lingerie voor een perfect zittende bruidsjurk? Onze stylistes hebben jarenlange ervaring en adviseren je graag tijdens het passen.


BETAALBARE BRUIDSLINGERIE VOOR EEN PERFECT ZITTENDE BRUIDSJURK


Bruidsboutique La Romance

Het geheim van een perfect zittende trouwjurk is het dragen van de juiste bruidslingerie. Een goed zittende torselet is bepalend voor de pasvorm van jouw droomjurk. Het comfort is een aanvulling op je gevoel van welbehagen tijdens je bruiloft. Het is niet zomaar lingerie die in het wit is uitgevoerd maar voldoet aan strengere eisen.

Een torselet biedt steun aan je buste, maakt je buik mooi glad en benadrukt de vorm van je taille vanwege de verstevigende baleinen die erin zijn verwerkt. Dit zul je dan ook zelf ervaren in onze winkel in Bleskensgraaf. Naast alle comfort ziet goede bruidslingerie er uiteraard ook prachtig uit. Ook bijpassende kousen kunnen sfeerverhogend werken aan het eind van een lange trouwdag.

Hoe ga jij je aanstaande verrassen?

Torselet Leerdam | Torselet Gorinchem | Torselet Sliedrecht | Torselet Papendrecht | Torselet Zwijndrecht | Torselet Alblasserdam | Torselet Ridderkerk | Torselet Schoonhoven | Torselet Bergambacht | Torselet Spijkenisse
         


Voor de moderne, klassieke en romantische bruid.

In een landelijke omgeving bevindt zich Bruidsboutique La Romance.

De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke en betaalbare collectie bruidsjaponnen met alle bijbehorende bruidsacessoires. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld.


Klassieke & romantische bruidsjurken

We hebben het allemaal. Ook hebben wij in onze bruidsmode winkel een prachtige collectie in grote maten japonnen, bolero's, torseletten, sluiers, stola's, trouwschoenen, torseletten, bruidslingerie en bruidssieraden.

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:         0184-693446

Mobiel:            06-12560750

E-mail:            info@la-romance.nl


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


torselet kopen leerdam, torselet kopen gorinchem, torselet kopen, torselet kopen papendrecht, torselet kopen zwijndrecht, torselet kopen alblasserdam, torselet kopen rotterdam, torselet kopen schoonhoven, torselet kopen bergambacht, torselet kopen spijkenisse
 
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu