Voordelige bruidsmode Dordrecht - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud

Voordelige bruidsmode Dordrecht

Op zoek naar een voordelige bruidsjapon in de omgeving van Dordrecht? Wanneer je graag iets minder wilt betalen voor je trouwjurk hebben wij altijd aanbiedingen

Wij gaan plaatsmaken voor het nieuwe inkoopseizoen van 2021.. Koop nu je droomjurk met extra korting. De korting kan oplopen tot wel 50%. Alle bruidsjurken zijn op voorraad. Diverse modellen, maten en stijlen. Zie je jouw bruidsjurk ertussen maak dan snel een afspraak. De collectie wisselt snel.


Bruidsjaponnen met korting

Wij verkopen bruidsjaponnen (eenvoud) - Vanafprijzen.. vanaf €297.-

Unieke verzameling bruidsjaponnen

Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van schitterende voordelige bruidsjaponnen. Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance.


Bijpassende bruidsaccessoires

Gecombineerd met een sluier en met prachtige bruidsschoenen en sieraden van La Romance is het plaatje helemaal compleet. Kom passen in onze bruidsmodewinkel in Bleskensgraaf, deze betaalbare bruidsaccessoires en bruidsjaponnen zullen je zeker verrassen.

Laat je verrassen en inspireren door het team van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht.


Meer informatie

Bekijk zelf alvast op uw gemak online een greep uit onze prachtige collectie trouwjurken en bruidsaccessoires. U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel La Romance vlakbij Dordrecht en wie weet vindt u hier uw ideale bruidsjurk.

Laat u op deze website van la Romance inspireren door de stijlvolle voordelige bruidsmode of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze winkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met trouwjaponnen en sluiers in diverse materialen en kleuren. Bruidsmode van kwaliteit. Scherpe prijzen. Gratis parkeren. Eigen coupeuse.

Ook adviseren wij u graag tijdens het passen van je bruidsjurk. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446, of mobiel: 06-12560750.


  • Bruidsmode van kwaliteit


  • Passen in ontspannen sfeer


  • Scherpe prijzen


  • Gratis parkeren


  • Eigen coupeuses


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over voordelige trouwjurken, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Voordelige bruidsmode Dordrecht


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud