','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Abrazi bruidssieraden - Bruidsboutique La Romance Blog - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Abrazi bruidssieraden


Abrazi bruidssieraden

Kerst bij bruidsboutique La Romance met Abrazi jewelry. De Abrazi sieraden zijn zeer geliefd bij onze bruiden maar ook bij de bruidsmoeders.

De schitterende handgemaakte sieraden van Abrazi worden met de grootste zorg in Nederland ontworpen en vervaardigd. In 2003 is Abrazi van start gegaan met het maken van bruidssieraden en hebben ze zich weten te onderscheiden door hun verfijning en variatie.

De naam Abrazi is afgeleid van het Italiaanse woord “Abbraccio” en het Spaanse “Abrazo”, wat beide omhelzing betekent. Abrazi maakt uitsluitend gebruik van Swarovski kristallen, strass, parels en Rhodium onderdelen.

De keuze voor Rhodium is gemaakt omdat deze metaalsoort het dichtst staat bij Platinum. Rhodium is bestand tegen oxidatie en is niet gevoelig voor atmosferische invloeden, dit in tegenstelling tot zilver. Rhodium valt onder de noemer “zilverkleurig”, maar heeft qua kleur dezelfde lichte uitstraling als witgoud.

Deze hoogwaardige materialen worden gebruikt om zo de uitstraling en duurzaamheid van de sieraden te kunnen waarborgen. Abrazi levert haar sieraden wereldwijd aan de beste bruidsmodespeciaalzaken en staat voor topkwaliteit. Van subtiele gracieuze parels tot aan fonkelende grote strass kristallen: de enorme diversiteit biedt elke bruid de juiste stijl.

Laat je verrassen

Laat je verrassen en inspireren door het team van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht. Heb je één of meerdere bruidsaccessoires gezien? Kom dan gewoon even langs in onze bruidswinkel.

Contact

Laat u op deze website van La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om te komen passen in onze bruidsmodezaak in de omgeving van Dordrecht.

Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en bruidssluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf.

Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:        0184-693446

Mobiel:           06-12560750

E-mail:           info@la-romance.nl

Openingstijden


Maandag                                   Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                    10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                        9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu