Bruidswinkel - Bruidsboutique La Romance

Logo Bruidsboutique La Romance
Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance
Bruidswinkel

Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf is het adres voor de perfecte bruidskleding en bruidsaccessoires

Wij willen ons graag aan jullie voorstellen. Onze bruidsmodezaak bestaat inmiddels al 30 jaar waar we natuurlijk heel erg trots op zijn. We zijn er ons van bewust dat dit niet mogelijk was zonder alle bruiden die jullie zijn voorgegaan en vertrouwen in ons hebben gesteld deze afgelopen jaren.

Bruidswinkel La Romance - Tres Chic TC20073.
Bruidswinkel La Romance - Tres Chic TC21220

COVID-19 belangrijk om te weten:


Lieve bruiden,

Helaas zijn wij t/m dinsdag 2 maart 2021 gesloten en komen alle gemaakte afspraken te vervallen vanwege de overheidsmaatregelen. Uiteraard nemen wij zo spoedig mogelijk contact op met onze bestaande en nieuwe bruiden.

Heb je vragen? Bel of mail ons dan. Geniet op onze website alvast van onze allernieuwste collectie. Ben je enthousiast? Plan je afspraak in ná 2 maart 2021 en wie weet vind jij je droomjurk bij ons. Ook leveren wij japonnen direct uit voorraad voor onze ''last minute'' bruiden. Zorg goed voor jezelf en je omgeving.

Hartelijke groet,

Team Bruidsboutique La Romance
Bruidswinkel La Romance. Bruidsjurk Tres Chic: 21248
Bruidswinkel La Romance - Romantica PU21504.

Over ons

In een landelijke omgeving vlakbij Dordrecht bevindt zich Bruidsboutique La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke collectie betaalbare bruidsjaponnen met alle bijbehorende bruidsaccessoires.

Wij beschikken over verschillende merken zoals Venus Bridal, Tres Chic, Creations of Leijten, Pronovias, en andere luxe bruidsjurkmerken. De collectie is zeer stijlvol en met zorg samengesteld. Leverbaar in verschillende stoffen en tinten.

Wij leveren vanaf maat 34 maar zijn ook gespecialiseerd in de verkoop van grote maten bruidsjurken. Ook volgen we de laatste bruidsmode op de voet en werken we samen met gerenommeerde fabrikanten. Laat je betoveren door de collectie bruidsjaponnen van Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf (Zuid-Holland).
Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance
Prijsklasse bruidsjurken

Nieuwe bruidsjurken vanaf 400 euro

Voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve bruidsjurken tot zéér betaalbare trouwjurken. Bij Bruidsboutique La Romance vindt je dé perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft.

€ 400 - € 1.000

€ 1.000 - € 1.500

€ 1.500 - € 2.000+

Bruidswinkel La Romance - Tres Chic 1101.
Bruidswinkel La Romance - Romantica PB0013

Droomjurk kopen, romantisch, trendy of klassiek.. We verkopen het allemaal..

Ook hebben wij een prachtige collectie in grote maten japonnen, bruidssluiers, bruidsschoenen, bruidslingerie en bruidssieraden. Kom kijken en laat je betoveren door onze mooie trendy collectie trouwjaponnen.

Je wordt geadviseerd door Anneke Scheurwater en haar collega's tijdens het kopen van jouw droomjurk. Ervaren coupeuses maken je bruidsjapon passend. Onze collectie bruidsjaponnen bestaat uit o.a. de volgende bruidsmerken:
Bruidswinkel La Romance
Bruidswinkel La Romance - Pronovias White One.

Bruidsaccessoires

Een mooie bruidsjapon gecombineerd met eventueel een bolero en bijpassende bruidsaccessoires voor in het haar. Het halssieraad, oorbellen en armband maken het geheel af. Het plaatje is pas echt compleet met een paar satijnen of leren bruidsschoenen van Pink by Paradox London.

Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance
Unieke verzameling bruidsjaponnen

In onze bruidswinkel in de omgeving van Sliedrecht, Papendrecht, Dordrecht is het een feest om te passen. Bij Bruidsboutique La Romance vindt de bruid een unieke verzameling van schitterende bruidsjaponnen.

Onze collectie bevat zowel klassieke als eigentijdse droomjurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij La Romance.
Bruidswinkel La Romance.
Bruidswinkel La Romance - Bruidsjapon: Orius - Pronovias.

Een sfeervolle bruidswinkel met aandacht voor de bruid

In onze bruidszaak kunt u eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten. Dit belangrijke moment in uw leven moet aan uw verwachtingen voldoen.


  • Trendy bruidsmerken

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

  • Persoonlijke aandacht

  • Ontspannen sfeer

Bruidswinkel Bruidsboutique La Romance
Meer informatie

Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met jurken en sluiers in diverse materialen en kleuren.

Ook adviseren wij u graag tijden het passen. Bruidsmode van kwaliteit. Scherpe prijzen. Gratis parkeren. Eigen coupeuse. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over trouwjurken of accessoires, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Bruidsboutique La Romance bruidswinkel


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud