Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Ervaringen bruidswinkel Bruidsboutique La Romance
Ervaringen bruidswinkel Bruidsboutique La Romance

Ook je droomjurk gevonden bij Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf?

Dankjewel allemaal voor het schrijven van jullie positieve ervaringen met ons! Nog géén Google recensie geschreven? Klik op de link hieronder en schrijf een review. Met vriendelijke groeten, Bruidsboutique La Romance.

Marielle Westerlaken

10

Een super leuke en goede ervaring bij Bruidsboutique La Romance! Anneke en haar team zorgen ervoor dat het een feestje is om de perfecte jurk te vinden.

Anneke heeft alle tijd en geduld, en heeft voor alle wensen een goede passende oplossing. Mijn jurk heeft de hele dag perfect gezeten, en nog steeds super blij met de keuze van mijn jurk! Echt een aanrader om hier naar toe te gaan!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Marielle voor je positieve bericht. Hier worden wij heel blij van. Team Bruidsboutique La Romance.

Jeroen en Brenda

10

Enorm goed geholpen en veel geduld. Ook al pas je 15 jurken het maakt niet uit. Anneke blijft zoeken naar de juiste jurk voor jou. Het was even een opgave om de diverse veranderingen aan de jurk toe te passen. Maar het eindresultaat is zeker gelukt!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Jeroen en Brenda, Jullie zagen er prachtig uit en fijn dat Brenda duidelijk kon aangeven hoe zij haar trouwjurk uiteindelijk wilde hebben. En dat wij haar droomjurk mede konden realiseren.

Ditske van der Ham

10

Heel fijn geholpen door de dames! Uitgebreid kunnen passen en 'mijn' jurk zat er tussen. Met de maatregelen omtrent corona werd goed meegedacht en had ik bijvoorbeeld meerdere pas afspraken, zodat meerdere mensen de jurk konden zien, erg fijn!

Ze blijven net zo lang doorgaan tot de jurk 100% perfect is, al kost dat extra werk en moeite. Op onze bruiloft heb ik mede daardoor heel de dag kunnen stralen. Ik zeg dikke aanrader!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Bedankt voor je positieve reactie en ervaring Ditske. Hier worden we blij van. Ondanks alle beperkende maatregelen blijft het een feest om onze bruiden te kunnen helpen. Nu en in 2022.Wilma

10

Fijne zaak! Je word prettig geholpen. Anneke heeft heel veel ervaring en dat kun je merken. Dat gaf mij een prettig gevoel. Ze weet wat al snel wat je zoekt maar laat je ook andere mogelijkheden zien, zodat je echt zeker weet of je dit wel of niet wil en of het je staat. Droomjurk gevonden!!!
Reactie van Bruidsboutique La Romance

Fijn om te horen Wilma en we denken inderdaad graag met onze klanten mee. En voor jou de unieke jurk samengesteld. Jouw droomjurk! Leuk om op jullie trouwdag hier een bijdrage in kunnen hebben.Rita de Waard

10

Deze bruidswinkel is een echte aanrader! Ze hebben zo hun best gedaan om in deze coronatijd mijn jurk op tijd te kunnen leveren. Anneke is zeer ervaren en deskundig en weet al snel wat je wel wilt of niet wilt. Bedankt voor jullie goede service!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Hallo Rita, Jullie zagen er prachtig uit. Bedankt voor je comlimenten en het was altijd heel gezellig met elkaar tijdens de passessies.Ingrid

10

Geweldige service! Alle tijd en geduld en luisterend naar je wensen. Heel vriendelijk en gastvrij. Vond daar ook mijn jurk. Helaas hebben wij door Corona ons huwelijk gecanceld omdat we niks konden plannen en/of vastleggen.

Anneke is hier heel begripvol mee om gegaan en betaalde zelfs mijn aanbetaling terug. Top service! Anneke kom zeker terug als we weer nieuwe plannen maken. Kan ik me weer verheugen op andere mooie jurken en collectie.Sander en Angela Boom

10

Vorig jaar heb ik me jurk uit gezocht bij la romance je werd daar hartelijk ontvangen anneke neem alle tijd voor je en ze luisterd naar je wensen wat je graag wil. Me jurk heb de hele dag goed gezeten op de grote dag ik ga zeker andere mensen aanraden om hier naar toe te gaan.

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Angela, En wij vonden het heel leuk dat je ook jullie trouwreportage nog hebt laten zien. Prachtig. Het eindresultaat is altijd weer een verrassing voor ons team.Anoniem

10

Hele mooie jurk! Zelf ben ik twee keer geweest om daarna pas de keus te maken, dit is verder geen probleem. De prijs is normaal.

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel voor je review. Het is inderdaad soms nodig om even goed na te denken over je keuze en dan de beslissing te nemen voor die ene bijzondere dag.Marije

10

Fijne bruidsboutique waar je super geholpen wordt. Ik wilde graag een korte jurk, deze waren er echter niet. Het was geen problem om een lange jurk kort te maken. We zijn een heel aantal keer langs geweest maar werden alle keren heel vriendelijk en lief geholpen. Kleine zaak met heel veel persoonlijke aandacht, erg leuk!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Leuk voor het ontvangen van deze positieve reactie Marije. We proberen altijd met onze klanten mee te denken en dit resulteerde voor jou in deze mooie korte stijlvolle jurk. Fijn dat wij deel mochten uitmaken van jullie trouwdag.Jenny van Dam

10

Heel leuk geholpen door Anneke en haar team. En mijn droomjurk gevonden! Ik zou bruidsboutique la romance bij iedereen aanraden die de perfecte trouwjurk zoekt voor een onvergetelijke dag. Er is veel mogelijk en ze denkt heel goed mee, zodat je je een echte prinses voelt op deze bijzondere dag.

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Jenny, Fijn om te horen namens ons gehele team.Naomi Verkerk

10

Fantastische hulp van de eigenaresse, is echt kundig en weer waar ze het over heeft. Zeker een aanrader.

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Fijn om te lezen Naomi, dankjewel!Judith

10

Bij de La Romance wordt er tijd voor je genomen! Jij staat in het middelpunt als bruid, alles kan en alles mag! Snelle communicatie, flexibele medewerkers! Er wordt met je meegedacht... ervaringen wordt meegenomen en er wordt eerlijk advies gegeven!

De prijs is divers, elk budget is mogelijk! Ik heb de hele dag gestraald, kreeg veel complimenten over mijn jurk! Geen stress om de jurk gehad, want als La Romance het regelt is het perfect!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Judith, Daar doen wij het voor. Een tevreden stralende klant op haar trouwdag. Team Bruidsboutique La RomanceMarit Noorland

10

Onwijs goed geholpen door Anneke! Niets was te gek, alles kon! Echt een super winkel!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Hallo Marit, Fijn dat je zo enthousiast bent over hoe je door ons bent geholpen. Wij zijn er voor dé bruiden en hun wensen. Dankjewel! Anneke ScheurwaterSandra

9,7

Een hele fijne bruidswinkel, waar ik enorm goed geholpen ben. Mijn hele trouwjurk is uiteindelijk, doordat ik zwanger was, aangepast. Maar nog steeds was hij super mooi en betaalbaar :-). Heel blij mee. Deze winkel is echt een aanrader.

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Hallo Sandra, Fijn dat je dit bij ons mocht ervaren. Als ik kijk naar de door ons ontvangen bedankfoto's word ik vanzelf blij. Hij stond je prachtig. Hartelijke groet, Anneke Scheurwater en team
Sanne van den Broek

9,7

We werden erg vriendelijk onthaald. We waren de enigen in de winkel, alle aandacht was gericht op het zoeken van mijn trouwjurk. Ze luisterde erg goed naar mijn wensen. Dit was de eerste winkel waar ik ben gaan zoeken, en ik heb hier ook direct mijn trouwjurk gevonden!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Sanne, En nogmaals gefeliciteerd met het vinden van je droomjurk. Hartelijke groet, Anneke Scheurwater

Els de Kok

10

Voor een schitterende trouwjurk geslaagd. Anneke weet precies wat ze in huis heeft en zo kwamen we tot de jurk die zo goed bij mij paste. Ik wilde graag een aanpassing in het originele ontwerp en dat was allemaal mogelijk. Coupeuse heeft ook een super bijdrage geleverd. Ook voor prachtige sieraden geslaagd en een passend jasje gehuurd.

Kortom: enorm goede prijs/ kwaliteit verhouding met persoonlijke benadering. Gewoon doen. Ergens anders lijkt ms op het eerste gezicht goedkoper, maar dan moet je er zelf vaak nog zoveel bij regelen. Op dit team kan je vertrouwen. Een vriendin appte me dat ik er meer dan prachtig uitzag :) Anneke en team: dank jullie wel!

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Zoveel lof... Dankjewel! En natuurlijk willen wij het allerbeste voor onze bruiden. Jullie zagen er inderdaad prachtig uit Els. Het plaatje compleet.

Cees Metselaar

10

Fantastisch geholpen door Anneke. Mijn verloofde heeft haar jurk besteld bij Bruidsboutique La Romance en wij kunnen het iedereen aanbevelen. Fantastische service.

G de Groot

10

Een mooie bruidsmodezaak met een fijne persoonlijke benadering, Anneke heeft een goed gevoel voor wat de bruid graag zou willen en wat haar goed staat. 5 sterren dik verdiend. Dank je wel Anneke

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Gera voor het schrijven van jullie positieve ervaring. Ik vind het heel belangrijk dat de bride-to-be de juiste keuze maakt en dat wij haar wensen kunnen verwezenlijken. Ik kijk ook terug op gezellige passessies met jullie. Hartelijke groeten, Anneke

Miranda van Walderveen

10

Wat een lieve, eerlijke en deskundige vrouw is Anneke! Zeer klantgericht en denkt goed met je mee, zelfs als ze je niets verkoopt :) Gelukkig hier toch heel goed geslaagd en ik ga met een heerlijk gevoel mijn trouwjurk in!

Zeker een aanrader! Groetjes, Miranda van Walderveen

Reactie van Bruidsboutique La Romance

Dankjewel Miranda voor het schrijven van jouw ervaring. Natuurlijk willen wij het allerbeste voor de bruid. Daar worden wij ook blij van.
Ervaringen bruidswinkel Bruidsboutique La Romance

  • Fantastisch geholpen

  • Fijne persoonlijke benadering

  • Eerlijk en deskundig

  • Goede prijs/ kwaliteit verhouding

  • Elk budget is mogelijk


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidszaak? Volg ons op Facebook en Instagram.
Ervaringen bruidswinkel Bruidsboutique La Romance


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud