Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
FAQ bruidsmode

Waar vind ik de bruidswinkel van Bruidsboutique La Romance?

Bruidsboutique La Romance is gelegen in het landelijke dorpje Bleskensgraaf in de omgeving van Dordrecht, (provincie Zuid-Holland). Ons adres is: Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf.Ik wil een afspraak maken in jullie bruidswinkel, hoe kan ik dit het beste doen?

Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0184-693446. Of stuur ons gerust een e-mail: info@la-romance.nl.Moet ik een afspraak maken om bruidsjurken te passen?

Het verstandig om een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij alle tijd voor je nemen. De winkel is dan helemaal voor jou alleen!


Wat is de levertijd van mijn trouwjurk?

De levertijd van een nieuwe trouwjurk is ongeveer 6 maanden. Heb je wat minder tijd of wil je bijvoorbeeld eerst afvallen voordat je de trouwjurken zoekocht gaat starten? Geen probleem! Als jouw droomjurk namelijk in de juiste maat in onze bruidszaak hangt, zit je niet meer vast aan de levertijd. Hierdoor kan jouw jurk al veel sneller mee naar huis.


Wanneer start ik met de zoektocht naar mijn droomjurk?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Eén van de leukste dingen van de voorbereidingen is jouw droomjurk uitzoeken! Maar hoe lang van te voren moet je op zoek naar een trouwjurk? Als je nog tijd genoeg hebt adviseren wij om 8 tot 12 maanden voor de trouwdatum op zoek te gaan. Als de jurk besteld moet worden kan dit namelijk maximaal 6 maanden duren, en dan moet de jurk ook nog vermaakt worden door onze coupeuse. Heb je wat minder tijd of wil je bijvoorbeeld eerst afvallen voordat je de trouwjurken zoekocht gaat starten? Geen probleem! Als jouw droomjurk namelijk in de juiste maat in onze bruidszaak hangt, zit je niet meer vast aan de levertijd. Hierdoor kan jouw jurk al veel sneller mee naar huis.


Verkopen jullie ook grote maten trouwjurken?

Wij zijn gespecialiseerd in grote maten trouwjurken. Wij hebben weer een prachtige nieuwe collectie grote maten bruidsjaponnen 2023, modieus en een heel goede pasvorm. Jullie zijn van harte welkom in onze bruidswinkel.


Hoelang duurt een pasafspraak ongeveer?

Een afspraak om trouwjurken te passen duurt ongeveer 2,5 uur. We nemen uiteraard alle tijd voor jou!


Kan je gratis parkeren bij jullie bruidswinkel?

Bij Bruidsboutique La Romance kan je altijd gratis parkeren op het kerkplein schuin tegenover de winkel of aan de achterzijde van de winkel.


Weten jullie een goede stomerij om mijn bruidsjurk te laten reinigen?

Ja. Wil je meer informatie over het reinigen van je trouwjurk? Bel ons gerust even.

Hoeveel personen mag ik meenemen naar de bruidswinkel?

Bedenk van te voren wie je mee wilt nemen naar het trouwjurken passen. Het is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in je leven, dus neem een gezelschap mee die voor jou een meerwaarde zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder of je zus(je) zijn. Of misschien wel een aantal vriendinnen of je oma. Het maakt niet uit, als jij je er maar helemaal goed bij voelt. Gemiddeld nemen bruiden ongeveer 3 tot 5 geliefden mee naar onze bruidszaak. Dit is ook een aantal dat wij zouden adviseren, omdat veel meningen het voor de bruid alleen maar lastiger maakt. Probeer ook een gezelschap te kiezen die dicht bij jouw mening staat.


Staan alle bruidsjurken op de website?

Onze bruidscollectie wisselt regelmatig. Veel bruidsjurken die op onze webpagina: Collectie trouwjurken staan hebben wij in onze winkel hangen en kan je gewoon bij ons passen.


Verkopen jullie alle bijbehorende bruidsaccessoires?

Wij verkopen alle bijbehorende bruidsaccessoires in onze bruidszaak. Denk bijvoorbeeld aan bruidslingerie van het bekende bruidsmodemerk Poirier, maar ook luxe bruidssluiers, bruidssieraden, bruidsschoenen, bruidshandschoenen, haaraccessoires, mooie bruidshoeden en nog véél meer kunt u bij ons terecht!


Zijn de trouwjurken die ik op jullie website zie ook daadwerkelijk te koop?

De meeste trouwjurken op onze website hebben we gewoon in onze winkel hangen. Wil jij ook deze prachtige jurken passen? Maak vrijblijvend een pasafspraak en kom langs in onze winkel.


Wisselt de collectie van Bruidsboutique La Romance regelmatig?

De bruidscollectie van La Romance wisselt regelmatig. Elk jaar gaan wij naar de bruidsbeurs en kopen een modieuze nieuwe collectie trouwjurken in. Onze bruidscollectie 2023 is weer super gaaf.


Verkopen jullie ook gekleurde trouwjurken?

Bij ons kan je zeker terecht voor bruidsjurken in verschillende kleuren. Vraag hiernaar in de winkel en bewonder onze gekleurde stoffen.


Heeft Bruidsboutique La Romance wel eens een uitverkoop van trouwjurken?

Wij organiseren 1 of 2 keer per jaar een uitverkoop van bruidsjurken. Bekijk onze pagina: Uitverkoop bruidsjurken


Verkopen jullie tweedehands bruidsjaponnen?

Nee, wij verkopen geen tweedehands bruidsjaponnen. Bruidsboutique La Romance heeft dit jaar wel weer een ruime collectie met voordelige trouwjurken. Zeker de moeite waard om eens te gaan kijken.


Verkopen jullie hooggesloten trouwjurken?

Wij verkopen ook hooggesloten, meer geklede trouwjurken in onze winkel.


Verhuren jullie trouwjurken?

Wij verhuren geen trouwjurken. Wel hebben wij altijd aanbiedingen van prachtige bruidsjurken voor een betaalbare prijs.Wat kost een trouwjurk bij La Romance?

Een prachtige trouwjurk hoeft niet overdreven duur te zijn. Bij La Romance in Bleskensgraaf nabij Dordrecht hebben we verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar uw droomjurk? Tussen €850.- en €1200.- heeft u al een schitterende bruidsjapon uit onze nieuwe bruidscollectie. Als je niet teveel geld wilt uitgeven dan hebben we altijd mooie aanbiedingen. Prijsklassen bruidsjurken: €850 - €1.000 | €1.000 - €1.500 | €1.500 - €2.000+


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                   0184-693446

Mobiel:          06-12560750

E-mail:           Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons op Facebook en Instagram.
FAQ bruidsmode

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud