','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

WEDDING INSPIRATIE - Bruidsboutique La Romance Blog - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WEDDING INSPIRATIE

 

WEDDING INSPIRATIE

 
BACK IN STOCK Onze topper van Venus Bridal TB 7715.

 
Bohemian Chic is één van de trends van dit moment. De prijs is zeer gunstig en er zijn diverse aanpassingen mogelijk. Dit alles bij elkaar maakt deze trouwjurk heel bijzonder.

We kunnen niet wachten tot alle trouwjurken binnen zijn voor onze BRIDES TO BE. Een fijne aanvulling op onze toch al super mooie collectie 2020.


Onze collectie bevat zowel KLASSIEKE als TRENDY jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Iedere bruid kan dan ook haar droomjurk vinden bij Bruidsboutique La Romance. Dus gaan jullie in 2020 trouwen dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken.

Wij ontmoeten je graag de eerste keer om te kijken of je trouwjurk er tussen zit. Wij adviseren je zo goed mogelijk en zo ja: Daarna, ongeveer twee maanden voor de grote dag, passen wij af met de coupeuse.

 
Drie weken voor jullie trouwdag kijken we alles na en werken wij nog aan je bruidsjapon daar waar nodig is. En één of twee dagen van tevoren haal je je jurk op. Natuurlijk is hij dan gestreken en wel.


Service tot aan de grote dag


One-stop-shopping:
 
Winkelen zonder zorgen. Trouwjurken en alle benodigde accessoires onder één dak. Coupeuse aanwezig. Sfeer, authenticiteit en ambacht zijn ons uitgangspunt. Welkom!
Copyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu