','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

02/2020 - Bruidsboutique La Romance Blog - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Eenvoud naast onze tule collectieEenvoud naast onze tule collectie..

Een trend voor onze 2020 bruiden. Less is more. Het is stijlvol en je kan je bruidsjurk natuurlijk eindeloos combineren met prachtige bruidsaccessoires. Zoals een lange sluier van kant, een fijn glitterceintuurtje en je bruidssieraden. Noem maar op. Niets is te veel en je creeert je eigen bruidsmode stijl.


Leuk en inspirerend!Grote maten trouwjurk


Grote maten trouwjurk

Bruidsboutique La Romance biedt een ruime keuze aan prachtige bruidsmode; ook voor grote maten kunt u voor bruidsjaponnen bij ons terecht.

Bruidsboutique La Romance is gevestigd in het mooie dorp Bleskensgraaf, in de omgeving van Gorinchem. Zowel de bruid met een kleine als bruiden met grote maten vinden bij La Romance een gevarieerd aanbod aan schitterende bruidsjurken.

Bruidsmode in alle maten

Onze modieuze collectie is met zorg geselecteerd; bovendien werken we alleen samen met bekende fabrikanten.

Ook de grote maten bruidsjaponnen volgen de laatste bruidsmode en hebben een zeer goede pasvorm. Daarnaast vindt u bij La Romance een breed scala aan bruidsaccessoires zoals bruidsschoenen en bruidssieraden, zodat er niks meer hoeft te ontbreken aan het bruidsplaatje.

Bruidswinkel La Romance

Kijk verder op deze website en laat u betoveren door de prachtige grote maten trouwjurken en accessoires van La Romance. U bent uiteraard ook welkom in onze Bruidsboutique om de bruidsjapon en accessoires aan te passen. Wij adviseren u hierbij graag. U vindt ons in Bleskensgraaf aan de Kerkstraat 29.

Neemt u gerust contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie. U kunt ons bereiken via ons e-mailadres info@la-romance.nl en via ons telefoonnummer 0184-693446, of mobiel: 06-12560750.
Trouwen in de zomer

Gepubliceerd door in Trouwen in de zomer ·
Tags: trouwenzomerstraplesstrouwjurkbohemianjaponzomerbruiloftbruidenbruidsboutiqueromance

Trouwen in de zomer

Hoe wil jij trouwen in de zomer? In een wijde strapless trouwjurk of in een Bohemian japon gemaakt van lichte materialen. Deze stijlen zijn beide heerlijk tijdens een zomerbruiloft. Op een heerlijke zomerse dag in juli, augustus of september. Bruiden jullie zijn welkom en wij adviseren je graag.


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:    0184-693446

Mobiel:       06-12560750

E-mail:       info@la-romance.nlCopyright 2020. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu