Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Bruidsjurk met mouwen. Bruidsboutique La Romance.

Bruidsjurk met mouwen


Bruidsjurk met mouwen. Ben je op zoek naar een bruidsjurk die niet te bloot is? Dan moet je echt kiezen voor een bruidsjurk met mouwen. Door lange mouwen te dragen, geef je het een luxueus effect en zorg je dat je er beeldschoon uitziet. Ook als je onzeker bent over je armen zijn mouwen de perfecte oplossing. Bruidsboutique La Romance heeft weer een prachtige nieuwe collectie 2024 trouwjurken met mouwen. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjurken en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen van je meer geklede bruidsjurk. Je bent van harte welkom een pasafspraak te maken in onze bruidswinkel. Maak een pasafspraak.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Collectie bruidsjurken 2024

Ben jij helemaal weg van een trouwjurk met kant?

Misschien is een bruidsjurk met kanten mouwen wel de japon van je dromen! We hebben prinsessen bruidsjaponnen met kanten mouwen maar ook aansluitende fishtail bruidsjurken met kanten mouwen. Is een trouwjurk met kanten mouwen echt wel iets voor jou? Bekijk een greep uit onze collectie meer geklede japonnen of kom ze vrijblijvend passen in onze bruidswinkel.


Luxe bruidsmerken

Trouwjurken voor de koudere dagen

Een bruiloft in de herfst of in de winter? Dan is een mouwtje goed te gebruiken. In onze grote stijlvolle collectie zitten veel trouwjurken met mouwen die erg geschikt zijn om te dragen in de herfst of in de winter. Bij een mouw denken mensen vaak aan lange mouwen. Maar bij bruidsjurken is de keuze juist heel gevarieerd. Binnen de collecties van Bruidsboutique La Romance zijn daarom vele soorten trouwjurken met mouwen in de collectie. Zoals een kapmouwtje, een kanten mouw, een driekwart mouw of een kanten lange mouw. Kortom, vele mogelijkheden om de perfecte droomjurk te vinden.

Bruidsjurk met mouwen
Bruidsjurk met mouwen

Prijsklasse bruidsjurken met mouwen

Schitterende nieuwe bruidsjurken met mouwen vanaf 850 euro. Voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve bruidsjurken tot betaalbare trouwjurken. Bij Bruidsboutique La Romance vindt je dé perfecte trouwjurk met mouwen voor jouw bruiloft.

€ 850 - € 1.250

€ 1.250 - € 1.600

€ 1.600 - € 2.000+

Bruidsjurk met mouwen
Bruidsjurk met mouwen

  • Bruidsmode van kwaliteit

  • Passen in ontspannen sfeer

  • Scherpe prijzen

  • Gratis parkeren

  • Eigen coupeuses

Bruidsjurk met mouwen
Bruidsjurk met mouwen

Wilt u meer informatie over onze mooie collectie 2024 bruidsjurken met mouwen?

Leuk dat je aan het oriënteren bent voor een mooie 2024 trouwjurk met mouwen. Op dit moment hebben wij veel vraag naar bruidsjurken met mouwen. Natuurlijk hebben wij er heel veel ingekocht. Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle klassieke bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze prachtige jurken met mouwen te komen passen in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie bruidsjurken met lange en korte mouwen. Je droomjurk net iets anders gewild.. aanpassingen mogelijk naar wens.. door fabrikant en onze coupeuses.. gratis parkeren en passen in ontspannen sfeer. Ook verkopen wij prachtige sluiers in diverse materialen en kleuren. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750. Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over een bruidsjapon, neem contact met ons op!

Bruidsmode van kwaliteit | Passen in ontspannen sfeer | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses

Bruidsjurk met mouwen

Afspraak maken bij La Romance?

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons op Facebook en Instagram.
Bruidsjurk met mouwen

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud