Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Trouwschoenen
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Bruidsjurken passen

Bruidsjurken passen


Ben je op zoek naar een nieuwe trouwjurk? Wij verkopen de meest romantische trouwjurken. Vlot, modern en elegant. Prachtige bruidsjaponnen passen doe je bij Bruidsboutique La Romance! La Romance is hét adres voor betaalbare bruidsmode! Met de gevarieerde collectie trouwjurken in het assortiment behoort Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf tot de meest exclusieve bruidswinkels in de provincie Zuid-Holland. Ieder jaar kiezen wij zorgvuldig een nieuwe collectie trouwjurken uit bij deze designers. De trends van het nieuwe jaar houden wij altijd in gedachte, zodat wij een divers aanbod hebben voor iedere bruid. Niet alleen in verschillende maten en stijlen, maar ook voor ieder budget. Dus heb je zin om de allermooiste nieuwe trouwjurken te passen? Wij staan voor de allerbeste kwaliteit & service met trouwjurken van de mooiste bruidsmerken. Maak vrijblijvend een pasafspraak in onze winkel. Want in onze bruidswinkel vind je de mooiste 2023/2024 bruidsjurk!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Luxe bruidsmerken
Bruidsjurken passen Zuid-Holland

Wil je ook prachtige trouwjurken passen in Zuid-Holland? Bewonder nu onze nieuwe collectie 2023/2024 op de website of kom langs in onze mooie bruidswinkel. Onze collectie bevat zowel klassieke als trendy jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Trouwjaponnen in elke maat en stijl. Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland heeft het allemaal. Dus gaan jullie in 2023 of 2024 trouwen dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken en vrijblijvend verschillende bruidsjurken te passen. Grote maten japonnen, meer geklede japonnen, voordelige japonnen en bohemian chic.

Ontdek de luxe bruidscollectie 2023 | A-Merken | In alle maten en prijzen | De mooiste bruidsmode collecties | Eerlijk advies | Ontspannen sfeer | Mooie aanbiedingen


Collectie trouwjurken 2023
Bruidsjurken passen
Bruidsjurken passen

Prijsklasse bruidsjurken

Schitterende nieuwe bruidsjurken vanaf 850 euro. Als u op zoek bent naar een bruidswinkel om u ideale jurk te vinden, dan mag La Romance zeker niet op uw lijstje ontbreken. Bruidsboetiek La Romance gelegen in Bleskensgraaf in de omgeving van Sliedrecht onderscheidt zich van andere bruidswinkels in haar gevarieerde en uiteenlopende collectie van modieuze bruidsjaponnen. Voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve bruidsjurken tot betaalbare trouwjurken. Bij Bruidsboutique La Romance vindt je dé perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft.

€ 850 - € 1.250

€ 1.250 - € 1.600

€ 1.600 - € 2.000+

Bruidsjurken passen
Afspraak maken bij La Romance

Leuk dat je aan het oriënteren bent voor een mooie trouwjurk. Maak vrijblijvend een pasafspraak via ons contactformulier en wie weet vindt u bij ons jouw droomjurk. Natuurlijk hebben wij weer veel jurken ingekocht. Je bruidsjapon net iets anders gewild.. aanpassingen mogelijk naar wens.. door fabrikant en onze coupeuses.. gratis parkeren en passen in ontspannen sfeer. Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze winkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijden het passen. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750. Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over een bruidsjapon, neem contact met ons op!

Bruidsmode van kwaliteit | Passen in ontspannen sfeer | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses

  • Bruidsmode van kwaliteit

  • Passen in ontspannen sfeer

  • Scherpe prijzen

  • Gratis parkeren

  • Eigen coupeuses


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Bruidsjurken passen

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud