Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Glitter trouwjurk

Glitter trouwjurk


Ben je op zoek naar de allermooiste glitter trouwjurk? Een glitter trouwjurk is een jurk met glinsterende details, zoals pailletten, kraaltjes of glitterstof. Deze jurken zorgen voor een glamoureuze en sprankelende uitstraling en zijn perfect voor bruiden die graag in het middelpunt van de belangstelling willen staan op hun grote dag. Glitter trouwjurken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek en elegant tot modern en gedurfd, en kunnen worden aangepast aan de persoonlijke smaak en voorkeuren van de bruid. Het is een geweldige keuze voor een bruid die op zoek is naar iets unieks en opvallends voor haar trouwdag. Je bent van harte welkom bij Bruidsboutique La Romance. Benieuwd naar onze nieuwe collectie glitter trouwjurken? Maak een pasafspraak.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Collectie trouwjurken 2024Een fantastische collectie betaalbare glitter trouwjurken voor ieder budget!

Glitter trouwjurken, je hebt er heel veel van. Bij de één valt het erg op, bij de ander iets minder. Bruidsjurken met glitters hebben een super mooie uitstraling en zorgen er zeker weten voor dat je er fantastisch uitziet op jouw trouwdag. Bewonder nu onze nieuwe collectie glitter trouwjurken 2024 op de website of kom langs in onze mooie bruidswinkel in Bleskensgraaf. Onze collectie bevat zowel klassieke als trendy jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Trouwjaponnen in elke maat en stijl. Nieuwe collectie in kant, tule en chiffon. Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland heeft het allemaal. Dus gaan jullie in 2024 of 2025 trouwen, dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken. Onze nieuwe collectie trouwjurken 2024 is wéér prachtig!

Ontdek de luxe bruidscollectie 2024 | A-Merken | In alle maten en prijzen | De mooiste bruidsmode collecties | Eerlijk advies | Ontspannen sfeer | Mooie aanbiedingen

Glitter trouwjurk
Glitter trouwjurk
Glitter trouwjurk

Prijsklasse bruidsjurken

Schitterende nieuwe bruidsjurken vanaf 850 euro. Voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve bruidsjurken tot betaalbare trouwjurken. Bij Bruidsboutique La Romance vindt je dé perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft.

€ 850 - € 1.250

€ 1.250 - € 1.600

€ 1.600 - € 2.000+


Afspraak maken bij La Romance?Wilt u meer informatie over onze glitter trouwjurken?

Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om deze prachtige glitter trouwjurken te komen passen in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met glitter bruidsjaponnen en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijden het passen. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750. Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over een bruidsjapon, neem contact met ons op!

Bruidsmode van kwaliteit | Passen in ontspannen sfeer | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses


  • Bruidsmode van kwaliteit

  • Passen in ontspannen sfeer

  • Scherpe prijzen

  • Gratis parkeren

  • Eigen coupeuses


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons op Facebook en Instagram.
Glitter trouwjurk

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud