Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen MermaidBruidsschoenen Buttercup
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Meest gestelde vragen voor het trouwjurken passen
Meest gestelde vragen voor het trouwjurken passen

Waarschijnlijk is het voor jou nog een onbekende wereld: de bruidsbranch. Het is dan ook niet gek dat je met een heleboel vragen in je hoofd zit en dat je niet weet hoe alles in zijn werk gaat.

Om jou een beetje op weg te helpen hebben we voor jou de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Op deze manier heb jij al voorkennis op het moment dat je een bruidszaak binnenstapt, en kan je met een gerust gevoel op zoek naar jouw droomjurk.


 • 1. Hoeveel maanden van te voren moet ik op zoek naar een trouwjurk?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Eén van de leukste dingen van de voorbereidingen is jouw droomjurk uitzoeken! Maar hoe lang van te voren moet je op zoek naar een trouwjurk? Als je nog tijd genoeg hebt adviseren wij om 8 tot 12 maanden voor de trouwdatum op zoek te gaan. Als de jurk besteld moet worden kan dit namelijk maximaal 6 maanden duren, en dan moet de jurk ook nog vermaakt worden door onze coupeuse.

Heb je wat minder tijd of wil je bijvoorbeeld eerst afvallen voordat je de trouwjurken zoekocht gaat starten? Geen probleem! Als jouw droomjurk namelijk in de juiste maat in onze bruidszaak hangt, zit je niet meer vast aan de levertijd. Hierdoor kan jouw jurk al veel sneller mee naar huis.

 • 2. Is het van belang om van te voren een afspraak te maken?

Om teleurstellingen en wachttijden te voorkomen adviseren wij om telefonisch of per mail een afspraak te maken. Zo ben je er zeker van dat er een styliste voor jou klaarstaat en dat er voldoende tijd wordt gereserveerd. Wil je last-minute langskomen in onze bruidswinkel? Bel dan eventjes van te voren, dan kunnen wij kijken of er nog een mogelijkheid is voor de desbetreffende dag.

 • 3. Is het trouwjurken passen vrijblijvend?

Trouwjurken passen is bij ons geheel vrijblijvend. Uiteraard zullen we ons volledig inzetten om jouw droomjurk te vinden. Maar als je deze niet bij ons kunt vinden, ben je zeker niets verplicht.

 • 4. Hoeveel personen zal ik meenemen naar het trouwjurken passen?

Bedenk van te voren wie je mee wilt nemen naar het trouwjurken passen. Het is misschien wel één van de belangrijkste beslissingen in je leven, dus neem een gezelschap mee die voor jou een meerwaarde zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld je moeder, schoonmoeder of je zus(je) zijn. Of misschien wel een aantal vriendinnen of je oma. Het maakt niet uit, als jij je er maar helemaal goed bij voelt. Gemiddeld nemen bruiden tussen 3 tot 5 geliefden mee naar onze bruidszaak. Dit is ook een aantal dat wij zouden adviseren, omdat veel meningen het voor de bruid alleen maar lastiger maakt. Probeer ook een gezelschap te kiezen die dicht bij jouw mening staat.

 • 5. Hebben jullie eigen Coupeuses?

Ja, wij hebben eigen coupeuses die jouw trouwjurk helemaal naar wens vermaken. Van het innemen tot uitleggen van de trouwjurk. Maar ook speciale wensen, zoals een halter, bandjes of mouwtjes kan gerealiseerd worden.

 • 6. Hoe vaak moet ik langskomen als ik mijn droomjurk heb gevonden?

Je komt gemiddeld 2 tot 3 keer terug om jouw trouwjurk helemaal op maat te laten maken. De eerste keer wordt de jurk helemaal afgespeld op jou figuur. Bij de tweede pasafspraak wordt gekeken of alles naar wens is vermaakt en worden er nog eventuele kleine aanpassingen gedaan. De derde afpassessie wordt enkel ingepland indien er speciale wensen zijn of als de coupeuse het de tweede pasafspraak niet helemaal afkrijgt.

 • 7. Hoe vind ik perfecte trouwschoenen voor onder de trouwjurk?

We hebben een uitgebreide collectie trouwschoenen voor onder de trouwjurk. Voor alle mogelijke modellen kun je bij ons terecht. En vind je het gaaf om je schoenen precies in dezelfde kleur te hebben als de trouwjurk? Ook dat kan!

 • 8. Is er voldoende parkeergelegenheid?

Ja, we hebben voldoende parkeerplaatsen voor de deur waar je gratis kunt parkeren.

 • 9. Wat zijn de openingstijden?

Maandag gesloten, Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur, Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur, Zaterdagmiddag op afspraak. Koopavond op afspraak.

 • 10. Ik heb toch nog snel een belangrijke vraag, kan ik jullie bereiken in de avonduren?

Dit kan altijd op 06-12560750, U kunt ook mailen naar info@la-romance.nl of stuur een appje naar 06-12560750.

 • 11. Is het pand begaanbaar met een rolstoel, mensen slecht ter been?

Ja, ons pand is begaanbaar met een rolstoel en ook voor mensen slecht ter been.

 • 12. Ik heb een vraag die er niet bij staat.

Alle vragen zijn welkom. Mocht u deze niet op de website tegen komen, mail uw vraag naar Bruidsboutique La Romance, info@la-romance.nl


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over bruidsjurken, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Meest gestelde vragen voor het trouwjurken passen


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud