Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Prijzen trouwjurken

Prijzen trouwjurken


Prijzen trouwjurken. De prijzen van trouwjurken variëren afhankelijk van het merk, de stijl, de materialen en de details. Gemiddeld liggen de prijzen van trouwjurken tussen de €500 en €3000, maar er zijn ook designer trouwjurken die veel duurder kunnen zijn. Het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je op zoek gaat naar een trouwjurk en om rekening te houden met eventuele extra kosten zoals aanpassingen en bruidsaccessoires. Wij verkopen de mooiste trouwjurken van de nieuwste bruidsmode collecties. Benieuwd naar onze nieuwe collectie trouwjurken 2024? Maak een afspraak!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Prijzen trouwjurken
Prijsklasse trouwjurken La Romance

Schitterende nieuwe bruidsjurken al vanaf 850 euro! Voor iedere bruid een passende collectie, van exclusieve tot betaalbare trouwjurken. Bij Bruidsboutique La Romance vindt je dé perfecte trouwjurk voor jouw bruiloft.

€ 850 - € 1.250

€ 1.250 - € 1.600

€ 1.600 - € 2.000+


Collectie trouwjurken 2024Een fantastische collectie betaalbare trouwjurken voor ieder budget!

Bewonder nu onze nieuwe collectie 2024 op de website of kom langs in onze mooie bruidswinkel in Bleskensgraaf. Onze collectie bevat zowel klassieke als trendy jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Trouwjaponnen in elke maat en stijl. Nieuwe collectie in kant, tule en chiffon. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stijlen: Klassiek, modern, romantische bruidsjurk, bruidskleding met kant of juist een trouwjurk met veel tule. Noem het maar op. Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland heeft het allemaal. Dus gaan jullie in 2024 of 2025 trouwen dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken.

Ontdek de luxe bruidscollectie 2024 | A-Merken | In alle maten en prijzen | De mooiste bruidsmode collecties | Eerlijk advies | Ontspannen sfeer | Mooie aanbiedingen


Luxe bruidsmerkenWilt u de prijs weten van een trouwjurk die je hebt gezien op onze website?

Leuk dat je aan het oriënteren bent voor een mooie trouwjurk. Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsjaponnen en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijden het passen. Als je een mooie trouwjurk op onze website hebt gezien, en je bent benieuwd naar de prijs? Bel ons gerust! U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750. Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over een bruidsjapon, neem dan contact met ons op!

Bruidsmode van kwaliteit | Passen in ontspannen sfeer | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses


Afspraak maken bij La Romance?  • Bruidsmode van kwaliteit

  • Passen in ontspannen sfeer

  • Scherpe prijzen

  • Gratis parkeren

  • Eigen coupeuses


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons op Facebook en Instagram.
Prijzen trouwjurken

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud