Romantische trouwjurk - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords

Romantische trouwjurk

Bruidsboutique La Romance

Voor een uitgebreide keuze aan romantische trouwjurken in de omgeving van Sliedrecht kunt u terecht bij Bruidsboutique La Romance.

De perfecte trouwjurk

Bruidsboutique La Romance in het landelijke Bleskensgraaf is dé winkel voor trouwjurken en accessoires in de regio Sliedrecht en omstreken. De trouwjurken in onze luxe, gevarieerde collectie hebben een mooie pasvorm en zijn leverbaar in verschillende kleuren en materialen.

Bij La Romance vindt u bruidsjaponnen van:Ons ruime aanbod bevat dan ook voor iedere bruid de ideale romantische bruidsjurk met naar eigen wens te combineren met schitterende bruidsaccessoires en bruidsschoenen.

Voor de moderne, klassieke en romantische bruid.

In een landelijke omgeving vlak bij Dordrecht bevind zich Bruidsboutique La Romance.

De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke en betaalbare collectie bruidsjaponnen met alle bijbehorende bruidsacessoires. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld.


Klassieke & romantische trouwjurken

We hebben het allemaal. Ook hebben wij in onze bruidsmode winkel een prachtige collectie in grote maten japonnen, bolero's, sluiers, stola's, trouwschoenen, lingerie, en sieraden.


Vragen?
Wanneer u vragen heeft, of extra informatie wilt, neem contact met ons op!


Contact

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:    0184-693446

Mobiel:       06-12560750

E-mail:       info@la-romance.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend 9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


 
romatische trouwjurk, romantische trouwjurken, romantische bruidsjurk, romantische bruidsjaponnen, romantische trouwjurk sliedrecht, romantische trouwjurk dordrecht, romantische trouwjurk gorinchem, romantische trouwjurk ridderkerk, romantische trouwjurk papendrecht, romantische trouwjurk hendrik ido ambacht
 
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu