Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Bohemian trouwjurken. Wij verkopen de allermooiste bohemian chic japonnen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel in de provincie Zuid-Holland. La Romance is gelegen in het landelijke Bleskensgraaf. Wij verkopen verschillende soorten trouwjurken en alle bijbehorende bruidsaccessoires. Bruidsschoenen, bruidslingerie, bruidssieraden, bruidssluiers en nog veel meer. Onze nieuwe collectie bohemian bruidsjurken is weer prachtig!

Bohemian Chic japonnen


Ben je op zoek naar de allermooiste bohemian chic japonnen? Een bohemian trouwjurk past heel erg mooi bij een buitenbruiloft. Denk aan bos, tuin, of strand. Met een bohemian bruidsjurk huppel je gezellig door het zand of over een bospad. Dus ben je op zoek naar de mooiste bohemian bruidsjaponnen? Je bent van harte welkom om een pasafspraak te maken in onze bruidswinkel en wie weet vindt jij bij ons jouw bohemian bruidsjapon! Afspraak maken? Maak een pasafspraak.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


De mooiste bohemian trouwjurken


Tres Chic Made to Love - 22404

Brinkman - BR23426

Romantica - Quinn

Romantica - Laila

Romantica - Ruth

Jarice - Kefira

Jarice - Neptunus

Jarice Artdesign 23/02

Jarice - Artdesign 22/22

Tres Chic - Made to Love 21271

Pronovias - Periwinkle

Novabella - 30346

Tres Chic - SN9107

Jarice - Tacoma

Jarice - Talina

Romantica - Ashley

Wilt u meer informatie over onze bohemian bruidsjaponnen?


Bohemian bruidsjaponnen zijn bruidsjurken die een bohemian, oftewel vrijgevochten en nonchalante stijl hebben. Deze jurken zijn vaak gemaakt van lichte en soepele stoffen, hebben een relaxte pasvorm en zijn versierd met romantische details zoals kant, bloemen en borduursels. Bohemian bruidsjaponnen stralen een sfeer van natuurlijkheid en vrijheid uit en zijn perfect voor bruiden die op zoek zijn naar een unieke en relaxte look op hun trouwdag. Als u meer informatie wilt over onze bohemian bruidsjaponnen, of wilt u deze prachtige bohemian jurken komen passen? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan vrijblijvend een pasafspraak in onze bruidswinkel! Bohemian bruidsjurken gemaakt met fijn kant zijn zo gaaf. Zeker als je kant hebt waar de huid doorheen schijnt geeft dat een extra mooi effect. Dit jaar zien we veel bruidsjurken met lange mouwen bij de ontwerpers. Het is ons opgevallen dat de mouwen echte ''pieces of art'' zijn. Strak en vooral veel kant, of wijduitlopend met klokmouwen. Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bohemian bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bohemian trouwjaponnen en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen. U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750.

Gekleurde bohemian bruidsjurken


Als je niet in het ivoor wilt trouwen is een bohemian bruidsjurk geweldig. Denk bijvoorbeeld aan poederroze, nude of champagne tint. Romantische trouwjurken in off-white en ivoor. De combinatie met ivoor of cremekleurig kant maakt het wel echt een bruidsjurk. Bohemian kenmerkt zich door meerdere lagen soepele stoffen. Perfect voor een zomerbruiloft.  Laat je adviseren in onze bruidsmodezaak en vindt de bohemian bruidsjapon van je dromen!

Bohemian bruidsmode van kwaliteit | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Ontspannen sfeer
Bohemian trouwjurken. Wij verkopen de allermooiste bohemian chic japonnen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel in de provincie Zuid-Holland. La Romance is gelegen in het landelijke Bleskensgraaf. Wij verkopen verschillende soorten trouwjurken en alle bijbehorende bruidsaccessoires. Bruidsschoenen, bruidslingerie, bruidssieraden, bruidssluiers en nog veel meer. Onze nieuwe collectie bohemian bruidsjurken is weer prachtig!

Afspraak maken bij La Romance?Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons op Facebook en Instagram.
Bohemian trouwjurken. Wij verkopen de allermooiste bohemian chic japonnen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel in de provincie Zuid-Holland Nederland. La Romance is gelegen in het landelijke Bleskensgraaf. Wij verkopen verschillende soorten trouwjurken en alle bijbehorende bruidsaccessoires. Bruidsschoenen, bruidslingerie, bruidssieraden, bruidssluiers en nog veel meer. Onze nieuwe collectie bohemian bruidsjurken is weer prachtig!

Volg je ons ook al op social media?


Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud