Hooggesloten bruidsjurken - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Hooggesloten bruidsjurken
Hooggesloten Bruidsjurken

Ben je op zoek naar een bruidswinkel met hooggesloten trouwjurken?

Hooggesloten bruidsjurken zijn in. Hooggesloten is er in diverse stijlen. In een bruidsjurk met een hoge halslijn creëer je een elegante look. Deze look is heel geschikt voor bruiden met een lange hals. Een trouwjurk met een ronde hals of boothals is perfect voor de romantische bruid. Door de boothals krijg je een stijlvol klassieke uitstraling.

Hooggesloten bruidsjurken
Hooggesloten bruidsjurken

Een fantastische collectie betaalbare hooggesloten bruidsjurken voor ieder budget!

Ontdek de luxe bruidscollectie 2021 | A-Merken | In alle maten en prijzen | De mooiste bruidsmode collecties | Eerlijk advies | Ontspannen sfeer | Mooie aanbiedingen..

Bewonder nu onze nieuwe collectie op de website of kom langs in onze mooie bruidswinkel in Bleskensgraaf. Onze collectie bevat zowel klassieke als trendy jurken en biedt de keuze uit meerdere materialen en kleuren. Trouwjaponnen in elke maat en stijl. Nieuwe collectie in kant, tule en chiffon.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stijlen: Klassieke, moderne, romantische bruidsjurk, bruidskleding met kant of juist een trouwjurk met veel tule. Noem het maar op. Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland heeft het allemaal. Dus gaan jullie in 2021 of 2022 trouwen, dan is het zeker de moeite waard om onze sfeervolle bruidswinkel te bezoeken.


Meer geklede trouwjurken
Hooggesloten trouwjurken
Hooggesloten trouwjurken

Prijsklasse bruidsjurken

Nieuwe bruidsjurken vanaf 400 euro

Een nieuwe bruidsjurk al vanaf 400 euro. Voor iedere bruid een passende collectie exclusieve trouwjaponnen. Bij Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf vindt je dé perfecte betaalbare trouwjapon voor jouw bruiloft.

€ 400 - € 1.000

€ 1.000 - € 1.500

€ 1.500 - € 2.000+

Hooggesloten bruidsjurken
Unieke bruidsmerken trouwjurken

Bruidsjaponnen in elke maat en stijl. Nieuwe collectie in kant, tule en organza. Ervaren coupeuses maken je bruidsjapon passend. Onze collectie bruidsjaponnen bestaat uit o.a. de volgende merken:


Informatie en Contact
Hooggesloten bruidsjurken
Wilt u meer informatie ontvangen over onze hooggesloten bruidsjurken?

Bruidsmode van kwaliteit | Passen in ontspannen sfeer | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses..

Laat u op deze online website van La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze prachtige jurken te komen passen in onze bruidswinkel in de omgeving van Rotterdam. Wij tonen u graag onze volledige collectie met hooggesloten jurken en sluiers in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijden het passen.

U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over een bruidsjapon, neem contact met ons op!


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.

COVID-19 belangrijk om te weten: De gezondheid en de veiligheid van jou en ons staat voorop. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en we zijn zoals altijd (maar nu extra) alert op hygiëne en nemen daarvoor de juiste maatregelen. KLIK HIER voor meer informatie over Corona en La Romance.
Hooggesloten bruidsjurken

Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud