Paarse trouwjurk - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Paarse trouwjurk
Paarse trouwjurk

Bent u op zoek naar een mooie paarse bruidsjurk of andere gekleurde trouwjurken?

Voor paarse bruidsjaponnen kom je naar Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf. Bij La Romance vind je de betaalbare paarse trouwjurk van je dromen, helemaal compleet. In onze collectie vind je vele verschillende bruidsjaponnen van diverse bekende merken. Wij staan graag voor je klaar met deskundig advies. Klassieke en chique bruidsmode. Exclusief en toch betaalbaar.

Bruidsmode van kwaliteit | Scherpe prijzen | Gratis parkeren | Eigen coupeuses

Paarse trouwjurk
Paarse trouwjurk

Prijsklasse paarse bruidsjurken

Nieuwe bruidsjurken vanaf 400 euro

Een nieuwe bruidsjurk al vanaf 400 euro. Voor iedere bruid een passende collectie exclusieve paarse trouwjaponnen. Bij Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf vindt je dé perfecte betaalbare paarse trouwjapon voor jouw bruiloft.

€ 400 - € 1.000

€ 1.000 - € 1.500

€ 1.500 - € 2.000+

Collectie trouwjurken

Paarse trouwjurk
Paarse trouwjurk

Een fantastische collectie paarse bruidsmode!

Ontdek de luxe bruidscollectie 2021 | A-Merken | In alle maten en prijzen | De mooiste bruidsmode collecties | Eerlijk advies | Ontspannen sfeer | Mooie aanbiedingen

Bewonder nu onze collectie op de website of kom langs in onze mooie bruidswinkel in Bleskensgraaf. Bruidsjurken in elke maat en stijl. Nieuwe collectie in kant, tule en chiffon.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stijlen: Klassieke, moderne, romantische trouwjurken, trouwjurken met kant of juist een trouwjurk met veel tule. Noem het maar op. Bruidsboutique La Romance in de provincie Zuid-Holland heeft het allemaal.

Paarse trouwjurk
Paarse trouwjurk

''La Romance'' heeft dé paarse of andere gekleurde bruidsjurk waarnaar jij op zoek bent..

Bruidsboutique La Romance heeft dé paarse bruidsjapon waarnaar jij op zoek bent

Klassiek, trendy, romantisch en bohemian chic. Ook als je een iets gekledere trouwjapon in gedachten hebt of advies wilt wanneer je een grotere maat hebt. Wij zijn hierin gespecialiseerd en verkopen de perfecte pasvorm.

Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm. En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend.

Aanpassingen mogelijk naar wens.. door fabrikant en onze coupeuses. Ons team ontmoet jullie graag in onze gezellige bruidswinkel in de omgeving van Dordrecht

Gekleurde trouwjurk
Gekleurde trouwjurk

Unieke bruidsmerken

Trouwjaponnen in elke maat en stijl

Nieuwe collectie in kant, tule en organza. Ervaren coupeuses maken je bruidsjapon passend. Onze collectie bruidsjaponnen bestaat uit o.a. de volgende merken:

Gekleurde trouwjurk
Gekleurde trouwjurk

Persoonlijke aandacht voor de bruid

Zoals je van ons mag verwachten geven we iedere bruid die persoonlijke aandacht en service die jij verdient

We ontvangen je met een kopje koffie of thee, je krijgt alle tijd om rustig te passen. Na het uitzoeken van je bruidsjurk bekijken we in dezelfde of een volgende afspraak gezellig samen bijbehorende bruidsaccessoires.

We staan je bij met advies en hulp op alle vlakken. Kun je niet wachten om de bruidsjapon van je dromen te passen? Kom dan meteen een kijkje nemen in onze winkel.

Gekleurde trouwjurk
Gekleurde trouwjurk

Wilt u meer informatie over paarse of andere gekleurde trouwjurken?

U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel en wie weet vindt u bij ons uw ideale trouwjurk

Laat u op deze website van Bruidsboutique La Romance inspireren door de stijlvolle bruidsmode collectie of maak een afspraak om deze pachtige trouwjurken en accessoires te komen bekijken in onze bruidswinkel. Wij tonen u graag onze volledige collectie met bruidsaccessoires in diverse materialen en kleuren. Ook adviseren wij u graag tijdens het passen.

U vindt ons aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf, provincie Zuid-Holland. Stuur ons een e-mail via: info@la-romance.nl of benader ons via ons telefoonnummer: 0184-693446 of mobiel: 06-12560750.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over paarse of andere gekleurde trouwjurken, neem contact met ons op!

Afspraak maken?

Heb je op onze website een mooie bruidsjurk gezien? Maak vrijblijvend een pasafspraak om deze te komen passen en om andere bruidsjurken te passen. Hopelijk zien we je snel in onze winkel.
Gekleurde trouwjurk
Gekleurde trouwjurk

  • Top collecties van bekende merken

  • Exclusief en betaalbaar

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

  • Persoonlijke aandacht


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.

COVID-19 belangrijk om te weten: De gezondheid en de veiligheid van jou en ons staat voorop. Wij volgen de richtlijnen van de overheid en we zijn zoals altijd (maar nu extra) alert op hygiëne en nemen daarvoor de juiste maatregelen. KLIK HIER voor meer informatie over Corona en La Romance.
Paarse trouwjurk


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud