Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Pink Paradox London trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink Paradox london in de provincie Zuid-Holland.

Pink Paradox London


Ben jij op zoek naar de allermooiste bruidsschoenen van Pink Paradox London? De collectie Pink van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht biedt de bruid een uitgebreide keuze uit luxe trouwschoenen en andere bruidsaccessoires. Gala of ander feestje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bruidsboutique La Romance beschikt over een ervaren team van medewerkers. In onze bruidszaak kan je eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten. Een sfeervolle bruidswinkel met alle aandacht voor de bruid! Maak een afspraak.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Luxe bruidsschoenen
trouwschoenen Pink by Paradox London

Wilt u meer informatie over onze mooie trouwschoenen van Pink by Paradox London? Voor de moderne, klassieke en romantische bruid. In een landelijke omgeving vlak bij Dordrecht bevindt zich Bruidsboutique La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' betaalbare trouwschoenen en bruidsjurken. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld. U bent van harte welkom in onze trouwschoenen winkel La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf en wie weet vindt u hier wel uw ideale bruidsaccessoires. Stuur ons een e-mail: info@la-romance.nl of bel gerust op: 0184-693446 - 06-12560750.

Luxe trouwschoenen | Scherpe prijzen | Schoenen van kwaliteit | Gratis parkeren


Bruidsschoenen plat

De perfecte platte bruidsschoenen zijn belangrijk voor jou als bruid. Je wilt de hele dag comfortabel kunnen lopen en dansen. Comfort is heel belangrijk voor ons, de bruidsschoenen zijn uitgerust met comfort pads, memory foam voetbed en ademende voering in de voorvoet van de modellen. Pink is jong, fun en hip en geschikt voor de bruid en (schoon)moeders, geinspireerd door de laatste high street trends.


Bruidsschoenen passen?

Volg je ons ook al op social media?

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over onze bruidsschoenen, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
Pink Paradox London trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink Paradox london in Nederland.

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud