','auto');ga('set', 'anonymizeIp', true);ga('send', 'pageview');

Bruidssluiers - Bruidsboutique La Romance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keywords > Bruidssluiers

Bruidssluiers

Een bruidssluier is een romantische, klassieke toevoeging aan de bruidsjapon. De collectie van Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf biedt de bruid een uitgebreide keuze uit prachtige sluiers in diverse lengtes en kleuren.


Het perfecte plaatje

La Romance is de boetiek voor bruidsjurken en accessoires in omgeving van Dordrecht. Ook voor schitterende bruidssluiers van het merk Poirier kunt u bij ons terecht, of u nu kiest voor een kanten sluier, of een sluier met parels of strass. Met onze andere bruidsaccessoires, zoals bruidsschoenen, lingerie en sieraden, maakt u het bruidsplaatje compleet.


Onze vestiging

Op onze website vindt u een greep uit ons aanbod van sluiers. Laat u ook inspireren door onze verschillende modellen trouwjurken, zoals de ‘Creations of Leijten’ collectie.

Komt u ook gerust eens langs in La Romance, om onze complete collectie te bekijken en aan te passen. Ontdek zelf wat er bij u past; een klassieke kanten sluier, of bijvoorbeeld een moderne variant met parels.
U vindt onze Bruidsboutique in Bleskensgraaf aan de Kerkstraat 29.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen, dan kan dit via:


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf


Telefoon:          0184-693446

Mobiel:             06-12560750

E-mail:             info@la-romance.nl
 
bruidssluiers papendrecht, bruidssluiers ridderkerk, bruidssluiers spijkenisse, bruidssluiers sliedrecht, bruidssluiers leerdam, bruidssluiers gorinchem, bruidssluiers hendrik ido ambacht, bruidssluiers alblasserdam, bruidssluiers rotterdam, bruidssluiers nieuwegein
 
Copyright 2019. Bruidsboutique La Romance. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu