Luxe bruidsaccessoires - Bruidsboutique La Romance

Poirier bruidslingerie
Bruidsaccessoires oorbellen
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Bruidsschoenen Cupcake
Abrazi Bruidsaccessoires
Abrazi Bruidsaccessoires
Bruidsschoenen Cupcake
Menu
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Luxe bruidsaccessoires
Prachtige bruidsaccessoires voor de bruid

Natuurlijk verkopen wij ook alle bijbehorende luxe bruidsaccessoires en kan je bij ons bontjasjes, bontcapes en zelfs bontmutsen huren. Dit geeft het geheel een stoere uitstraling en is in de winter ook lekker warm.

Luxe bruidsaccessoires Bruidsboutique La Romance in Bleskensgraaf.

Ook verkopen wij de schitterende luxe handgemaakte sieraden van Abrazi, Poirier, Achberger en Bianco Evento

En natuurlijk onze bruidsschoenen van Pink by Paradox. Laat je schoenen eens verven bij ons in je favoriete kleur. Naast wit en ivoor nu zeker een absolute trend.

Wist je dat er nog veel meer bruidsjaponnen en bruidsaccessoires in onze bruidszaak te vinden zijn? Bezoek Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht en bekijk de volledige collectie bruidsaccessoires in onze bruidswinkel. Een ruime keuze aan luxe bruidsaccessoires. Winkelen zonder zorgen. Exclusief en toch betaalbaar. Top collecties van bekende bruidsmerken. Uitstekende service. Ontspannen sfeer.

Accessoires voor de bruid
Kijk verder op onze website en laat u verrassen door de bruidsmode van La Romance. Bekijk ook gerust ons aanbod van diverse bijpassende bruidsaccessoires.

Bruidsboutique La Romance heeft het allemaal, een ruime keuze aan bruidsschoenen, bruidslingerie, bruidssluiers en nog veel meer.
Poirier bruidsaccessoires

Poirier is dé specialist op gebied van bruidslingerie en bruidsaccessoires. Vanaf 1990 focust Poirier zich volledig op haar missie; De bruid zo mooi mogelijk maken! Poirier neemt deze missie behoorlijk serieus. We verkopen een zeer uitgebreide lijn aan lingerie, want elk lichaam is anders en heeft andere behoeften. De lingerie collectie van Poirier bij Bruidsboutique La Romance bevat in ieder geval alles wat vrouwen nodig hebben om hun lichaam optimaal uit te laten komen.

Meer informatie

De lingerie wordt gemaakt van zachte en delicate stoffen die aanvoelen als een tweede huid. Naast de bruidslingerie biedt Poirier veel variatie aan in bruidsaccessoires. We hebben prachtige bruidssluiers, haaraccessoires, bridal Nightwear, handschoenen, ringkussens, kousenbanden en nog veel meer.. Met deze enorme collectie aan bruidsaccessoires kun je jouw look volledig perfectioneren.

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over luxe bruidsaccessoires, neem contact met ons op!

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:              0184-693446

Mobiel:        06-12560750

E-mail:        Info@la-romance.nl

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de bruidswinkel? Volg ons dan nu ook op Facebook en Instagram.
Luxe bruidsaccessoires


Openingstijden

Maandag                                              
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                      
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak


Terug naar de inhoud