Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Comfortabele trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van comfortabele bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink in Nederland.

Comfortabele bruidsschoenen


Ben je op zoek naar comfortabele bruidsschoenen in de omgeving van Zuid-Holland? De collectie Pink by Paradox London van Bruidsboutique La Romance in de omgeving van Dordrecht biedt de bruid een uitgebreide keuze uit prachtige comfortabele trouwschoenen en andere luxe bruidsaccessoires. Gala of ander feestje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. La Romance beschikt over een ervaren team van medewerkers. In onze bruidszaak kan je eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten. Een sfeervolle bruidswinkel met alle aandacht voor de bruid! Maak een afspraak.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Luxe comfortabele bruidsschoenen

Wilt u meer informatie over onze mooie comfortabele bruidsschoenen?

Op zoek naar de mooiste comfortabelste bruidsschoen? In een landelijke omgeving vlakbij Dordrecht bevindt zich Bruidsboutique La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke collectie bruidsschoenen en bruidsjurken. Onze collectie schoenen is stijlvol en met zorg samengesteld. Niet te veel geld willen betalen voor je bruidsschoenen? Vaak hebben wij altijd wel bruidsschoenen met korting. U bent van harte welkom in onze winkel aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf en wie weet vindt u hier wel uw ideale bruidsschoenen. Stuur ons een e-mail: info@la-romance.nl of bel gerust op: 0184-693446 - 06-12560750.

Uitstekende service  | Schoenen van kwaliteit | Scherpe prijzen | Gratis parkeren


Comfortabele bruidsschoenen kopen?

Unieke bruidsschoenen voor dames vind je bij Bruidsboutique La Romance. Maak een afspraak om onze moderne bruidsschoenen te passen of kom gewoon langs in onze winkel.

Volg je ons ook al op social media?

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over onze bruidsschoenen, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
Comfortabele trouwschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van comfortabele bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink in de provincie Zuid-Holland.

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud