Bruidsaccessoires oorbellen
Tiara Charlotte
Abrazi bruidsaccessoires
Trouwschoenen
Bruidslingerie Bruidsboutique La Romance
Abrazi bruidsaccessoires
Bruidswinkel
Ga naar de inhoud
Gekleurde bruidsschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van gekleurde bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox in de provincie Zuid-Holland.

Gekleurde bruidsschoenen


Ben je op zoek naar de perfect gekleurde bruidsschoenen voor jullie grote dag? De collectie Pink by Paradox London van Bruidsboutique La Romance biedt de bruid een uitgebreide keuze uit prachtige gekleurde trouwschoenen en andere luxe bruidsaccessoires. Onze bruidsschoenen zijn gemaakt van verfbaar satijn, zodat ze in ieder gewenste kleur geverfd kunnen worden. Tevens zijn er matching tasjes en clutches verkrijgbaar. La Romance beschikt over een ervaren team van medewerkers. In onze bruidszaak kan je eerlijk advies, uitstekende service en persoonlijke aandacht verwachten. Afspraak maken.

Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Luxe bruidsschoenen in alle kleuren
Gekleurde bruidsschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van gekleurde bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox in Nederland.
Verkrijgbaar in alle kleuren

Comfort is heel belangrijk voor ons, de schoenen zijn uitgerust met comfort pads, memory foam voetbed en ademende voering in de voorvoet van de modellen. Pink is jong, fun en hip en geschikt voor de bruid en (schoon)moeders, geinspireerd door de laatste high street trends. Maak je bruidsoutfit compleet met schitterende bruidsschoenen en misschien een bijpassend tasje van het bekende merk Pink Paradox London. Pink by Paradox London is verkrijgbaar in alle kleuren. We hebben een zeer uitgebreide bruidsschoenen collectie, met een grote variatie modellen passend bij ieders smaak en budget.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren | Schoenen van kwaliteit | Scherpe prijzen | Gratis parkeren

Gekleurde bruidsschoenen kopen?

Volg je ons ook al op social media?

Comfortabele en trendy bruidsschoenen kopen

Of je nu houdt van klassiek of trendy, van ballerina's of hoge killer heels, het merk PINK heeft voor ieder wat wils. Bekijk zelf op uw gemak online een greep uit onze prachtige collectie comfortable bruidsschoenen.

Gekleurde bruidsschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van gekleurde bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox in Bleskensgraaf (omgeving van Dordrecht).
Gekleurde bruidsschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van gekleurde bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox in Bleskensgraaf.
Wilt u meer informatie over onze gekleurde bruidsschoenen?

Voor de moderne, klassieke en romantische bruid. In een landelijke omgeving vlakbij Dordrecht bevindt zich Bruidsboutique La Romance. De bruid vindt bij ''La Romance'' een unieke en betaalbare collectie bruidsschoenen, bruidsjurken en alle andere bijbehorende bruidsacessoires. Onze collectie is stijlvol en met zorg samengesteld. U bent van harte welkom in onze bruidsmodewinkel La Romance aan de Kerkstraat 29 in Bleskensgraaf en wie weet vindt u hier wel uw ideale bruidsaccessoires. Stuur ons een e-mail: info@la-romance.nl of bel gerust op: 0184-693446 - 06-12560750.


Bruidsboutique La Romance
Kerkstraat 29 2971 AK Bleskensgraaf

Tel:                  0184-693446

Mobiel:         06-12560750

E-mail:          Info@la-romance.nl

Wanneer u vragen heeft of extra informatie wilt over onze gekleurde bruidsschoenen, neem contact met ons op! Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en acties in de winkel? Volg ons dan op Facebook en Instagram.
Gekleurde bruidsschoenen. Bruidsboutique La Romance is de bruidswinkel voor de mooiste trouwjurken en bruidsaccessoires. Verkoop van gekleurde bruidsschoenen van het luxe bekende bruidsschoenen merk Pink by Paradox in Bleskensgraaf (omgeving van Rotterdam).

Openingstijden

Maandag                                               
Gesloten

Dinsdag t/m vrijdag                       
10.00 - 16.00 uur

Zaterdagochtend                          
9.30 - 13.00 uur

Zaterdagmiddag op afspraak

Terug naar de inhoud